I Mörbylånga ska alla ha det lika dåligt…

VÄLFÄRD. År 2009 beslutade dåvarande socialnämnden i Mörbylånga kommun på Öland, att matdistributionen från kommunens egna kök skulle upphöra och att maten fortsättningsvis skulle tillredas i hemmet. Detta har fungerat på ett bra sätt samtidigt, men nu har det kommit fram att vissa vårdtagare föredragit hemtjänstpersonal har hämtat mat från restauranger i stället för att laga till den på plats. 

Nu är det slut med det, hemtjänstens kunder är alldeles för nöjda och från och med 1 januari i år har tjänstemän beslutat att detta inte får fortgå med hänvisning till kommunallagen från 2009 om att alla kommunens medlemmar ska behandlas lika.

SVT

-Pettersson konstaterar att det är socialism när den är som sämst, alla ska ha det lika dåligt och kan någon få sina önskemål uppfyllda utan att det kostar skattebetalarna något extra så går det inte.

Jag får hoppas att det där med likabehandling gäller muslimer också…

I Mörbylånga styr S och C.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “I Mörbylånga ska alla ha det lika dåligt…

Kommentera