23-årig syrier dömd för våldtäkt at 15-årig flicka, slipper troligen utvisning


BROTTSLIGHET. Sommaren 2017 åkte den 15-åriga flicka åkte till Emmabodafestivalen i Småland med sina kompisar. Hon sov i sitt tält när en okänd man plötsligt trängde sig in, våldtog och bet henne hårt innan han flydde. Det dröjde över ett år innan polisen började jobba aktivt med ärendet. ”Då tog jag beslut om masstopsning och vi fick träff rätt snabbt” säger åklagare Linda Caneus.

Låt proffsen ta hand om sina egna…

Ur domen: ”Han kysste henne mot hennes vilja. Han höll fast henne mot liggunderlaget. Hon kände på sig vad som var på väg att hända och skrek så högt hon kunde. Han blev aggressiv, det var tydligt att han bestämt sig. Han blev arg på henne som om han visste att han gjorde något fel. Han höll för hennes mun och näsa så att hon inte kunde skrika eller andas. Hon fick panik. Han sade att han hade en kniv. Hon skrek en gång till och då gjorde han likadant”, står det i domen.

”Han gav henne en örfil, det verkade vara för att hon hade skrikit. Han bet henne i halsen så hårt att det kändes som det gick hål. Han drog ner hennes klänning och bet henne i höger bröst så hårt att det kändes som det gick hål. Det gjorde extremt ont. Hon sade att det gjorde ont och att hon inte ville. Han drog ner dragkedjan till hennes sovsäck hela vägen ner. Han knäppte upp sina shorts och drog upp hennes klänning. Han våldtog henne vaginalt, samlaget pågick någon minut innan han fick utlösning i henne. Under förloppet sade han att han hade en kniv, hon såg ingen kniv. Hon räknade med att han var beredd att döda henne. Han rörde henne på insidan av låren och på bröstet med handen”,

Enligt beskrivningen i tingsrättens dokument är flickan förstörd, och hon lider bland annat av posttraumatisk stress. Hon har haft svårt i sina nära relationer för att hon isolerar sig och är konstant rädd, stressad, nedstämd och ångestfylld. Hon mår fortfarande väldigt dåligt och är deprimerad. Hon har haft samtalskontakt med skolkurator och psykolog och står i kö för traumabearbetande behandling.

Åklagaren yrkade att den utländske mannen skulle dömas för grov våldtäkt, men Kalmar tingsrätt menar att ”våldet varit begränsat och de fysiska skadorna förhållandevis lindriga”.

”Även om målsäganden varit ung och befunnit sig ensam i ett tält anser inte tingsrätten vid en samlad bedömning att gärningen är så allvarlig att den ska bedömas som grov”, skriver domstolen.

Påföljden blir fängelse i 2 år och 8 månader samt utvisning i tio år. Mannen ska även betala skadestånd på 145.000 kronor till den nu 17-åriga flickan.

Läs mer på SVT…

-Pettersson vill gärna lämna några fler detaljer om mannen som heter

Noraldin Alhamamy, är född 1995 och medborgare i Syrien

Noraldin Alhamamy, ansökte om asyl i Sverige den 27 oktober 2015 tillsammans med sin fru, han har också hunnit skaffa två barn i Sverige samt har två bröder här. Alhamamy är dömt för sexuellt ofredande i oktober 2016, samt snatteri och olovlig körning 2018,

Kalmar Tingsrätt Mål nr: B 3505:18

När det gäller utvisningen är det tveksamt om den kommer att genomföras. Syrien räknas som ett osäkert och Sverige utvisar inte kriminella våldsmän tid för de små liven kan råka illa ut! 

Mängder med ”flyktingar” åker hem till Syrien på semester, en del åker på bröllopsresa.

Latakia, hit kan inte Sverige utvisa grova kriminella

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “23-årig syrier dömd för våldtäkt at 15-årig flicka, slipper troligen utvisning

 • Daniel.

  De muslimska nämndemännen gjorde allt för att mildra straffet.

  Gilla

 • SVENSK

  Åt he….e för lågt straff! Aset ska dessutom ut ur landet på livstid!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Med den nu nya mångkulturälskaren 4 klövern med kommunisterna som bihang vid makten behöver inga våldtäktsparasiter vara oroliga för varken hotellvistelse inom Kriminalvården eller utvisning !

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Varför hyr inte den svenska staten platser i ryska fängelser, alla utrikes brottslingar sätts i förvar därborta. En 10 års regel ska också gälla från det att man fått PUT , gör något dumt inom 10 år som ger fängelse och du hamnar utomlands i fängelse.
  Som det nu är så daltas det med kriminella, kan inte folk sköta sig inom lagens ramar. Då ska det kännas att man gjort det också, en utrikes kriminell ska ha än mer kännbart straff. Annars ringer dom bara sina bruschor, att här kan man göra vad man vill.
  Dom säger att höjt straff inte påverkar den kriminelle, är man lite svagbegåvad med tankeverksamheten då vet man inte bättre. En normalt funtad människa tänker efter först innan man gör något, om man vet att detta ger ett långt straff
  Många tänker droger och liknande som ger en massa pengar snabbt, en normalt fungerande hjärna skulle aldrig sälja något för att skada någon annan

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Det enkla svaret på den frågan är att i ryska riktiga fängelser (ej hotell) så har med all rätt kriminella parasiter det tufft och behandlas som kriminella ska behandlas vilket naturligtvis Sverige de kriminellas paradis absolut inte tillåter !
   I dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige har kriminella jämte politiker och importerade pensionsräddare ett skyhögt högre människovärde än arbetande hederliga infödda äkta svenskar.

   Gilla

   • Fyllfinnen

    Ibland får man känslan att man är kriminell bara för att man arbetar, och inte betalar tillräckligt med skatt åt våra importerade pensionsräddare

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: