Snart EU-val, men det börjar inte bra…

EU-VALET 2019. Söndagen den 26 maj är det val till Europaparlamentet, EU-val, i Sverige. I valet väljer medborgarna i EU:s medlemsländer vilka som ska representera dem i parlamentet de kommande fem åren.

 

Migrationsministern Heléne Fritzon blir Socialdemokraternas toppnamn i EU-valet, meddelar socialdemokraternas partisekreteraren Lena Rådström Baastad vid en pressträff.

Därmed lämnar Fritzon regeringen.

Det var Heléne Fritzon som undertecknade FN:s migrationsavtal på plats i Marocko, trots att hon satt i en övergångsregering och Riksdagen inte tagit ställning.

I sitt tal till de andra ländernas representanter gömde hon inte sitt engagemang för överenskommelsen om migration och globalism.

Fritzon uttryckte i första hand stöd till ramverket för Sveriges räkning. Efter att ha lovordat det i flera minuter berättade hon för de andra ”Låt oss göra det tillsammans”.

Fritzon menade att det inte finns tecken på att migration som fenomen kommer att minska. Tvärtom.

”Den globala ekonomin, den demografiska utvecklingen, fortsatt bestående ekonomiska ojämlikhet och klimatpåverkan kommer att fortsätta att få människor att migrera.”

”Låt oss därför flytta oss från att diskutera om migrering är bra eller dålig. Oavsett om det ska stoppas eller inte. Migrationen är här för att stanna!” Informerade socialdemokraten sina lyssnare.

Sammanfattningsvis uppgav hon stolt att ”Sverige står redo”. Och sedan tillade Fritzon ”Tack så mycket från Sverige. Tack”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Snart EU-val, men det börjar inte bra…

 1. Jag tror swebb tv har samtalat om globalismens ursprung. Stora internationella ekonomiska intressen blir motarbetade av nationalism eller självstyre för de hindrar stora finansbolag från fri global expansion över hela världen. FN tycks gå uteslutande på den globala linjen, som de stora ekonomierna kräver.
  Här ett avsnitt, som talar för den skadliga globalismen.
  https://swebbtv.se/blogg/200-lars-bern-30-januari-globalismen-leder-till-fascism
  och här om den FN-ledda migrationen, som gynnar de internationella finansintressena.
  https://swebbtv.se/blogg/203-mynttorget-27-januari-mot-globalismen-och-maktmissbruket
  Hittade tyvärr inte det avsnitt jag tänkte på men om globalismens faror kan man läsa på många ställen bl.a. morklaggning worldpress

 2. ”Invandringen är här för att stanna.” Det är syltryggarnas ursäkter för sina egna dimmiga tankegångar och bevis för att de innerst inne har givit upp, alltså kapitulerat.
  Ungefär som en politiker som visar oss sina handflator, rycker på axlarna när tusentals opportunister trängs vid bidragsgrytorna och utbrister ”What I can do, mister.”

 3. Migration har inget med klimatpåverkan eller ojämlikeheter att göra.
  Det beror helt på att det föds en massa barn i afrika och mellanöstern. Deras föräldrar klarar inte av att försörja allihop.
  istället för att själva annpassa barnafödandet efter plånboken så lever man på bidrag från länder med låg nativitet. tex europeiska länder.

  Det måste bli slut med kroniska bidrag år ut och år in. När man skickat pengar till ett land i 50 års tid och de fortfarande inte kommit på fötter eller löst sina prolem så måsta man väl någon gång inse att det inte hjälper. Det är som att ge pengar till en missbrukare som inte vill ha hjälp med missbruket utan bara vill kunna fortsätta knarkar. Så kan svensk utrikespolitik beskrivas.

  dagens migration är att likna vid att slakta guldgåsen för att leta efter äggen.

  • Ta tillbaka vilket Sverige, det forna trygga kristna och homogena Folkhemmet ?
   Lycka till men räkna inte med någon draghjälp från den nya 4 klövern med kommunisterna som bihang som nu kommer att chockhöja inpasseringar av pensionsräddare till Sverige.

 4. Som uppblåst och egenmäktig Sosse så avviker hon ju inte från gammalt känt mönster, att Sverige det är vi sossar.

 5. Anmärkningsvärt att politikerna berättar att det är dem som är de drivande bakom denna invandring, som framställs som en naturlag.

  Deras ageranden och hur svenska myndigheter och organisationer bedriver ett ”civilt” motstånd = driva deras egna åsikter, inte Sveriges.

  Sammantaget blir det mostånd som dessa bedriver orsaken till att så få utvisas och att så många släpps in trots att de inte är flyktingar.
  Att ge illegala husrum och pengar är också emot svensk lag och klingar dåligt med de hårda krav som ställs på fattiga svenskar.
  Även sjukvården körs i botten av dem som inte har rätt till den.

  Ska det vara ett motstånd så ska det komma från oss som förfördelas när det gäller tillgången till välfärden. Vi betalar skatten och har rätten till de tjänster som skapas av dessa pengar och de ska inte gå till vuxna män utan flyktingskäl som reser hem på semester direkt. Trots att de enligt egen utsago skulle dödas på flygplatsen, vilket har visar sig vara en stor fet lögn.

 6. Vare sig man sympatiserar med SD eller inte, så borde alla rösta på SD, antingen av att man stöder dem eller enbart av protest mot alla svikande politiker i detta landet.

 7. Stackars arma Sverige med sådana vänner behöver vi inte några fiender.
  Talet i Marrakesh på kristianstadsengelska är det värsta man kan höra.
  När ska detta arma stackars land förskonas från de totalt vettlösa megalomaniska marodörer som sitter i landets styre.

  • Du behöver inte rösta på Fritzon tror det finns andra valmöjligheter !!
   Ska inte ”svära” på det då jag inte kollat vilka som är valbara till EU !!!

  • ”När ska detta arma stackars land förskonas…..”, för att inte tala om alla dessa som har valt dessa marodörer.

Kommentera