Dörrmattan


INSÄNDARE. Folk tycks tro att Svetsarn och Dörrmattan har en hemlig överenskommelse. Skulle inte tro det. Fanns det en skriftlig överenskommelse skulle den givetvis visas upp, precis som den mellan S, MP, C och L är offentlig.

Det som hänt är att Svetsarn och Dörrmattan sinsemellan haft ett samtal om det rådande politiska läget. Thats it. Inget annat har med andra ord hänt. Överenskommelsen mellan S, MP, C och L ligger fast, inklusive paragrafen att Dörrmattan blir utan inflytande. Dörrmattan gör sig enbart löjlig med sitt prat om en överenskommelse som ingen sett och aldrig kommer att få se eftersom den inte finns.

Anonym

Steget efter


23 responses to “Dörrmattan

 • Kenth Andersson

  HURRA !
  Vi ska få välfärd i Sverige säger Löven just nu på en presskonferens.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  DÖ som dog och nu en Januari-övereberömmelse ?????

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Nu står en stolt Löven på en presskonferens och tuggar om att hotet från SD är avvärjt och säger att Sverige nu får en handlingskraftig regering !!!!!!!!!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Man kan nog istället för att säga en ny 4 klöver med V som bihang säga en ny 5 klöver, kommunisterna har garanterat fått ett tyst medlemskap i Lövens familj.

  Gilla

 • fattig lappen

  Vänster liberaler,social liberaler, center liberaler,liberaler. Ja bjöklunds parti har blivit stort. HUr kan den svenska arbetaren tolrera detta.
  Det är partier som skänker bort vårt land till övriga europa.
  Sen ska vi gå me i nato ,kostnad 2 procent av bnp, vad blir det?Gå med i nato och gnälla på sd det är björklund våta drö.
  Selma fattigp

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Kommunisterna har alltid varit S dörrmatta och kommer att vara det så länge partiet finns i riksdagen !

  Gilla

 • Grune

  Inse att i riksdagshuset som är det enda dårhuset i Sverige idag finns det 287 dårar och 62 vårdare.

  Gilla

 • Sea Gull

  Enbart “ läpparnas bekännelse”?

  Gilla

 • Kattsand

  Det verkar ha blivit en tradition att inleda första året efter valet med en borgerlig budget och tal om nyval.
  Fast jag kan ändå inte låta bli att beundra hur sossarna lyckats lura borgerliga partier att i praktiken avstå makten för andra valperioden i rad nu.

  Gilla

 • Billy Boy

  Nu har Dörrmattan fastnat för samma favoritlåt som Svetsarn gillat skarpt sedan länge …

  Obekräftade rykten cirkulerar att även Rödskrikan, Majoren och Isabella Klimat blivit stormförtjusta i låten och skulle kunna tänka sig att bilda en ”Ljuga Bra-kör” ihop.

  Gilla

 • putte

  Ett tips till IKEA ta och gör en dörrmatta och kalla den för Sjöstedt , skulle säkert bli en storsäljare .

  Gilla

 • stefan a.

  Sjöstedt kör bara en show i fulmedia för att tillfredsställa och lugna de mera militanta medlemmarna i det egna partiet, kommunisterna förnekar sig inte…

  Gilla

 • Född i folkhemmet

  För den som tar emot Herren är det aldrig mörkt utan alltid ljust.

  Första Tessalonikerbrevet 5
  4 Men ni, bröder, lever inte i mörker, så att den dagen kan överraska er som en tjuv. 5 Ni är alla ljusets barn och dagens barn. Vi tillhör inte natten eller mörkret. 6 Låt oss därför inte sova som de andra utan hålla oss vakna och nyktra. 7 Ty de som sover, de sover om natten, och de som berusar sig är berusade om natten. 8 Men vi som hör dagen till, låt oss vara nyktra, iförda tron och kärleken som pansar och hoppet om frälsning som hjälm.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Eftersom jag inte litar på varken kommunister eller socialister så kan jag mycket väl tänka mig att de har ett hemligt dokument, Det är i så fall någonting vi dvs folket aldrig kommer att få veta.

  Gilla

 • Johan

  Vad det verkar handla om är att säkra makten så man kan fortsätta med new world order. Betvivlar att det finns en progressiv agenda för Nationen Sverige. Det är bara SD som har det, därav motståndet mot SD.

  Gilla

  • Grune

   Det finns bara ett parti i Sverige idag och det är Sverigedemokraterna. Alla andra är bara 3-åriga bebisar som gärna skulle vilja vara politiker men saknar förmåga att tänka.
   Vi måste därför kasta ut sandlådan och 7-klöverns barnrumpor från riksdagshuset och gå ut på Sergels torg och hämta in ett gäng kloka och förståndiga knarkare att ersätta dom med.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    AFS är också ett parti inte i riksdagen men i dagens Sverige !
    Blir definitivt en röst på AFS som verkligen vågar och säger sanningen även i valet 2022.
    Gruppledaren Mattias Karlsson har sagt att SD strävar efter att bli ett antirasistiskt mittenparti , en SPÄNNANDE utveckling.

    Gilla

 • Tony

  Tror också att kommunist Jonas , trots att han spelar tuff inte har något papper att visa upp, varför skulle det va hemligt? Om han fått garantier om sådant av Svetsaren, så har denne i så fall spelat upp både majoren o
  Rödhettan på läktaren? Har hört Jonas förr att med darr på stämman o blicken fäst i kameran köra sina valser. Man kan aldrig lita på en Kommunist eller sociallist överhuvud taget..

  Gilla

 • Billy Boy

  Obekräftade uppgifter cirkulerar att en utskrift av den topphemliga överenskommelsen mellan Svetsarn och Dörrmattan har setts i ett särskilt utrymme …

  ,,, på Vänsterpartiets partikansli på adressen Kungsgatan 84, Stockholm.

  Gilla

 • Kent

  Den listiga Rävhonan har sagt att Stefan Löfven fick visst träffa Jonas och göra avtal med honom bara det intr berörde det ingångna avtalet med C och L.
  Så då kan man konstatera att den listiga Rävhonan inte har så stora problem med att regera med kommunisterna.
  Det verkar som att den listiga Rävhonan vill få hit sina 30 – 40 miljoner Mena invånare så snart som möjligt. Förmodligen hennes främsta mål.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: