Tombolan Jan Björklund

REGERINGSBILDNINGEN. Konsumentverket arbetar med tillsyn, kontroller, information, vägledning, kunskapsbyggande, omvärldsbevakning och internationella frågor för att konsumenter ska kunna göra medvetna val och inte råka illa ut. 

-Pettersson tycker det är synd att konsumentrådgivningen inte omfattar politiken, men jag inser att det är omöjligt med dagen politiker…

Skatter är våra livs största utgifter men där får politiker ljuga hur mycket som helst ostraffat. 

Från Sjunnesson

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Tombolan Jan Björklund

  1. ???????????? Har han blivit senildement??? Det är väl en röst på L som blivit en röst på Löfven. Om dom inte sitter och slickar varandra i röven för den feta lönen, så kommer alliansen att spricka snart.

  2. Nu är du rökt Björklund, Hörde precis Sjöstedt släppa fram Löfven och att de förintade överenskommelsen om att V inte ska få inflytande.
    Nu är Björklund dörrmata åt kommunisterna

  3. Bra synpunkt från Pettersson att det är synd att konsumentrådgivningen inte omfattar politiken, men inser att det är omöjligt med dagens politiker…

    Kort info nedan om gällande villkor enligt marknadsföringslagen. Om lagen gällde även för politiker och politiska partiers ”otillbörliga marknadsföring” i Sverige skulle påföljderna vid brott behöva skärpas betydligt.

    Tillsyn av marknadsföring
    Vi ansvarar för att granska företags marknadsföring och reklam så att den inte är vilseledande eller på andra sätt otillbörlig.

    Ansvaret innebär att vi kan inleda ett tillsynsärende mot företag som bryter mot marknadsföringslagen. Företag som brutit mot lagen kontaktas av oss och får en chans att rätta till felet. Kommer vi inte överens med företaget kan vi ta ärendet vidare till Patent- och marknadsdomstolen. Om rättsläget är klart och det inte finns några tveksamheter kring att företaget har brutit mot lagen kan även Konsumentombudsmannen besluta om ett förbud. Förbud kombineras normalt med vite. Det innebär att ett företag kan få betala ett visst belopp om de skulle bryta mot lagen igen.

    Läs mer på:

    https://www.konsumentverket.se/om-konsumentverket/var-organisation/sa-arbetar-vi/tillsyn-av-marknadsforing/

    Problemet är att alla lagändringar måste passera det politiska systemet nämligen regering och riksdag så sannolikheten för att en förändring till väljarnas fördel (dvs konsumenter av politikernas marknadsföring, beslut mm) skall komma till stånd får betraktas som obefintlig.

    Politikerna vill ju knappast begå mord på sig själva utan de vill ha fortsatt full frihet att steg för steg kunna begå en utdragen utplåning av nationen och dess befolkning.

  4. Många kommer säkert att fråga sig, varför rösta på L, där är det ungarna som bestämmer vilken politik partiet skall föra och det brukar ju vara kommunistiskt när man inte har några eller tjänar pengar. Och rösta på Centern är ju en bortkastad röst, lika bra att rösta på kommunisterna direkt. Skönt att slippa dessa partier i riksdagen och ta med Tok&Hittepå partiet MP

Kommentera