Tombolan Jan Björklund


REGERINGSBILDNINGEN. Konsumentverket arbetar med tillsyn, kontroller, information, vägledning, kunskapsbyggande, omvärldsbevakning och internationella frågor för att konsumenter ska kunna göra medvetna val och inte råka illa ut. 

-Pettersson tycker det är synd att konsumentrådgivningen inte omfattar politiken, men jag inser att det är omöjligt med dagen politiker…

Skatter är våra livs största utgifter men där får politiker ljuga hur mycket som helst ostraffat. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Tombolan Jan Björklund

 • Rick

  ???????????? Har han blivit senildement??? Det är väl en röst på L som blivit en röst på Löfven. Om dom inte sitter och slickar varandra i röven för den feta lönen, så kommer alliansen att spricka snart.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Nu blir det inte patron ur för Tamburmajor Björklund !

  Gilla

 • Thomas

  Nu är du rökt Björklund, Hörde precis Sjöstedt släppa fram Löfven och att de förintade överenskommelsen om att V inte ska få inflytande.
  Nu är Björklund dörrmata åt kommunisterna

  Gilla

 • Billy Boy

  Bra synpunkt från Pettersson att det är synd att konsumentrådgivningen inte omfattar politiken, men inser att det är omöjligt med dagens politiker…

  Kort info nedan om gällande villkor enligt marknadsföringslagen. Om lagen gällde även för politiker och politiska partiers ”otillbörliga marknadsföring” i Sverige skulle påföljderna vid brott behöva skärpas betydligt.

  Tillsyn av marknadsföring
  Vi ansvarar för att granska företags marknadsföring och reklam så att den inte är vilseledande eller på andra sätt otillbörlig.

  Ansvaret innebär att vi kan inleda ett tillsynsärende mot företag som bryter mot marknadsföringslagen. Företag som brutit mot lagen kontaktas av oss och får en chans att rätta till felet. Kommer vi inte överens med företaget kan vi ta ärendet vidare till Patent- och marknadsdomstolen. Om rättsläget är klart och det inte finns några tveksamheter kring att företaget har brutit mot lagen kan även Konsumentombudsmannen besluta om ett förbud. Förbud kombineras normalt med vite. Det innebär att ett företag kan få betala ett visst belopp om de skulle bryta mot lagen igen.

  Läs mer på:

  https://www.konsumentverket.se/om-konsumentverket/var-organisation/sa-arbetar-vi/tillsyn-av-marknadsforing/

  Problemet är att alla lagändringar måste passera det politiska systemet nämligen regering och riksdag så sannolikheten för att en förändring till väljarnas fördel (dvs konsumenter av politikernas marknadsföring, beslut mm) skall komma till stånd får betraktas som obefintlig.

  Politikerna vill ju knappast begå mord på sig själva utan de vill ha fortsatt full frihet att steg för steg kunna begå en utdragen utplåning av nationen och dess befolkning.

  Gilla

 • Mm

  Många kommer säkert att fråga sig, varför rösta på L, där är det ungarna som bestämmer vilken politik partiet skall föra och det brukar ju vara kommunistiskt när man inte har några eller tjänar pengar. Och rösta på Centern är ju en bortkastad röst, lika bra att rösta på kommunisterna direkt. Skönt att slippa dessa partier i riksdagen och ta med Tok&Hittepå partiet MP

  Gilla

 • Kent

  En politikens ombudsman hade verkligen varit ett stort behov.

  Gilla

 • Guran

  Även en röst på L blev en röst på Löven, det är många väljare som är lurade 🙂

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: