Reinfeldtdoktrinen är tillbaka

INRIKES. Jimmie Åkesson i en kort pressträff efter mötet med talmannen nu på förmiddagen: – “Man tenderar att gå tillbaka till den här ‘Reinfeldtdoktrinen’ när det gäller invandringspolitiken, och de har varit oerhört skadligt för Sverige. Vi har två i många avseenden extrema partier som står bakom den här uppgörelsen, det är Miljöpartiet och det är Centerpartiet, som har en fullständigt verklighetsfrånvänd bild när det gäller migrationspolitiken inte minst. Det är min största oro för det som nu ska hända, eller sannolikt ska hända.”

Från Åkessons Facebook

Åkesson säger vidare: “För mig är till exempel Liberalerna ett ytterkantsparti. De vill ha mer EU, som att ge EU beskattningsrätt. Man vill flytta ännu mer makt till Bryssel. Det är en extrem ståndpunkt för mig. Sen har vi Centerpartiet som i praktiken vill ha fri invandring även om de ännu inte har några skarpa förslag. För mig är det en väldigt extrem ståndpunkt.”

– Tittar man på vår politik, i jämförelse med övriga Europa, så är det ju vi som är normala och de övriga partierna som är ytterkantspartier.

-Pettersson håller med, att diskutera arbetsrätt, marknadshyror, avdrag för fackföreningsavgift och annat är som att sila mygg och svälja kameler.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

20 thoughts on “Reinfeldtdoktrinen är tillbaka

 1. Ja nu blir det nog en invandring vi inte sett innan.låt mig gissa på 250000/år i 4 är det blir 1 miljon mestadels unga kriminella män med en sexualdrift av Guds nåde.vem tar ansvar för bla våldtäkter på våra döttrar!?!?

 2. Vad kan vi nu räkna med?
  Fortsättning med EU´s sämsta gränsskydd?
  Elbrist? De har ju lovat att lägga ned två kärnkraftverk, trots att vi redan haft elbrist två ggr den här vintern. Tips: köp en vedspis.
  EU´s lägsta tillväxt.
  Undanträngningseffekter.
  Massinvandring.
  Bostadsbrist.
  Poliskris.
  sossesanslöst höjda skatter.
  Ekonomisk kris där sossarna inte har något emot att plundra våra pensionsfonder. mm. mm.
  Stackars Sverige.

 3. Hade inte Åkesson gjort bort sig i debatterna före valet kanske det sett annorlunda ut. Istället för att bedriva tiden med att sparka ut det bästa folk de har, är kanske lite användning av hjärnan bättre.

  Åkessons svaga valdebatter gjorde att denna situation kunnat uppstå.
  Skicka iväg Karlsson, Åkesson med flera och satsa på folk som vill att partiet skall växa. Toppen av SD är ett gäng nöjda pösmunkar.

 4. Överenskommelsen mellan S+MP+C+L om införandet av marknadshyror för nyproducerade hyresrätter kommer INTE att ÖKA produktionen av fler bostäder enligt Stefan Ränk, VD Einar Mattsson AB.

  Enligt Reinhold Lennebo, VD Fastighetsägarna Sverige skulle den “fria hyressättningen” på nyproducerade hyresrätter enligt överenskommelsen mellan S+MP+C+L endast påverkas marginell höjning med några få procent i tillväxtområden där efterfrågan är stor.

  Nyhetsinslaget kom i gårdagens Rapport och börjar vid tidskod c:a 5 min 19 sek på liggande skalan. Snabbspola på SVTPlay-länken nedan.

  https://www.svtplay.se/video/20438811/rapport/rapport-15-jan-19-30-2?start=auto&tab=2019

  Förslaget enligt S+MP+C+L-överenskommelsen kommer därför inte att kunna öka bostadsproduktionen av nya hyresrätter för att råda bot på den skriande bostadsbristen. Kön i Stockholmsregionen är idag mycket lång c:a 600 000 bostäder behövs.

  De flesta människorna som idag är bostadslösa kommer inte heller ha råd att betala de redan höga hyrorna i dagens nyproduktionen. Bostadsbolagen bygger därför inte fler bostäder med höga hyror, vilka riskerar att stå tomma mycket länge.

  Bostadsbolagen kommer inte heller att kunna genomföra några gigantiska höjningar framöver. Vi pratar om några procent säger Reinhold Lennebo, VD Fastighetsägarna Sverige.

  Så de 30 000 kunniga byggjobbarna från Afghanistan / Iran kan åka tillbaks till sina egna hemländer och bygga upp dom där i stället.

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/02/fatemeh_twitter_byggjobbare.png

 5. När frågorna om Arbetsrätt, Marknadshyror, avdragsrätt kommer upp så spelar det ingen roll om kommunisterna röstar nej Moderaterna kommer att stödja detta. Sjöstedt missar chansen att stoppa detta hans IQ måste vara väldigt lågt.

 6. Nu verkar tiden för en framtid för Sverige vara ute!

  Pengar till försvaret kan vi glömma!
  Pengar till vår (egen) välfärd kan vi glömma!
  Pengar till utbildning av våra (egna) ungdomar kan vi glömma!
  Pengar till utökad polisverksamhet kan vi glömma!

  Leva tryggt kan vi glömma!
  Nu blir vi ett ”mellanöstern och afrika – land”!

  Socialdemokraternas kontrakt med muslimerna från 1999
  gäller ännu och säger att Sverige ska islamiseras!

  => Skyll er själva, ni som inte röstade på SD!
  Jag är ändå gammal så jag behöver troligen inte bli slav
  under muslimerna!
  – men risken finns ju att jag blir utsatt för någon ”terrorist – islamist –
  attack”!

  Den risken ökar ju med varje muslim vi importerar!

 7. Man måste ju fråga sig hur Rödluvan och Knekten kan tjata i oändlighet om liberala värderingar och liberal reformagenda och att detta är så bra och viktigt för Sverige.
  Så vitt jag kan förstå av valresultatet 2018 så är det omkring 14% som röstat på de partier som anser sig vara liberala,C och L.
  Det borde väl vara tydligt nog att dessa s.k. liberala åsikter är det endast en minoritet av väljarna som röstat för.
  Det vore således ärligare av dessa partiföreträdare att säga att det är vänstersocialistiska värderingar de står för.

 8. Löfven och Lööf har varit hos Bilderberg och blivit mutade. Nu väntar dem tvåsiffrigt miljonarvode, precis som Reinfeldt. Till vem anmäler man korruption?

 9. Den politik som de här fem partierna kommer att föra är om möjligt ännu farligare för Sverige än den som varit sedan 2010. Detta är inget annat än en dödförklaring av gamla SVEA.

 10. Åkesson har helt rätt men han kommer trots det utifrån sin skyddade och välmående tillvaro själv inte att drabbas så hårt av ännu mer importerad mångkultur, det lär spm alltid bli vi det där s.k vanliga folket som etablissemanget alltid säger som får ta stöten och konsekvenserna !

   • Han säger det ja !
    Kanske får SD aldrig chansen att göra verklighet av sina ord och löften eller så får partiet den möjligheten, framtiden får utvisa vilket.

   • Ja vem ska man tro på sa dileva,
    Jimmie är den ende som visat civilkurage av partiledarna hittills.
    Sen tror jag och hoppas att det kommer från hjärtat och inte som från vår stadsminister som levererar direkt från arslet.

 11. “De äro blinda ledare; och om en blind leder en blind, så faller de båda i gropen.”

  En bibelvers från Nya Testamentet, undrar varför jag kom att tänka på den?

  Så för den absurda regeringen borde man ju inte vara deprimerad.

  När alla (så gott som) är blinda spelar det ju ingen roll. De silar ju mygg och
  sväljer kameler i alla fall.

 12. Att Sverige ska skruva upp tempot på inflödet från Menaländerna är bara att föra Sverige närmare en situation som inte går att reparera.
  Jämfört med att EU ska ha beskattningsrätt eller inte så är det en marginell fråga jämfört med inflödet från Menaländerna vilket kommer att stöpa om och prägla Sverige för all framtid oåterkalligen.
  För att inte tala om kostnaderna i pengar.
  Överenskommelsen bör benämnas JK januarikatastrofen.
  Ett extraval är det enda demokratiska för nästan inget kort ligger på samma ställe som före valet i september.

Kommentera