Fantastiska fyran…nej femman

Vilken regering vi riskerar att få.

Här har vi två partier som inte ser alla de problem som svensk asylpolitik medfört, som vill göra den både större och mer generös och som inte på något sett verkar prioritera svenska skattebetalare före de som kommer hit och lever på skattebetalarnas pengar. Sedan har vi ett maktgalet parti som verkar göra allt för att hålla sig kvar på tronen, som allt tydligare vurmar för islam och som numera förlitar sig på muslimer i förorten när de traditionella väljargrupperna sviker. Sedan har vi ett parti som ändå hade något på gång, men som nu leds av en f.d. major vars största vallöfte gavs till sina barn. I kulissen smyger sedan ett parti med rötterna i kommunismen, som verkar avsky allt vad vita står för, som anser att alla som hyllar Sverige är fascister, rasister och som avskyr våld mot kvinnor…så länge inte våldsverkaren har utomeuropeisk bakgrund.

Jodå, vi har något att se fram emot de kommande fyra åren.

23 thoughts on “Fantastiska fyran…nej femman

 1. Det behövs en statskupp och en reviderad grundlag. Tänk om vi hade en militär med råg i ryggen som återställde ordningen i riket och rensade ut vägglössen ur Sveriges riksdag. Vi skickar militär till Afghanistan och andra kanakländer men kan inte ens hålla Muslim och övrigt patrask i schack inom vårt eget territorium.

 2. Hade ett ärende på F. kassan, fy va det va “mörkt” där, bortsett från personalen va jag den ända icke mörka/ bruna personen där. Fullt med
  Svarta tanter med barnvagnar och släppande en eller två extra unga med sig. i snitt 3 unga per nigger tant.

 3. Fel, sexan, glöm inte talmannen. Norlén har föreslagit en statsministerkandidat vars regeringsunderlag har lovat varandra att spräcka regeringen.

 4. Ar den har manovern laglig???? far man halla pa sa har i Sverige varfor kan dom diskrimitera Jimmy och han parti??? och ingen sager nagot hur f……. ska det ga i framtiden

 5. Det enda positiva i detta ‘dårhus’ är att samhällskollapsen fortskrider och ökar. Desto snabbare denna kollaps kommer, desto snabbare kommer det in ‘vuxna’ politiker samt mer finns kvar att rädda till kommande generationer svenskar… Men en kraftig upprensning samt repatriering av folk som inte har här att göra är ett måste…

 6. Visst har vi något att se fram emot.

  Socialdemokraterna ska, med stöd av vänsterpartiet, driva liberal politik, under en moderat budget. Detta kommer naturligtvis inte att fungera.

  Högst ett halvår, sedan blir det regeringskris.

 7. Om det skulle vara så att SD växte och blev störst vågar ja påstå att C och L skulle göra allt för att nästla sig in hos dom, ja jag tror t.o.m. att dom skulle bli Sverigedemokrater, dom är nämligen sådana att dom offrar vad som helst för att hålla sig kvar vid makten. Se bara nu, dom offrade sin övertygelse som dom haft när dom var i alliansen för att bli sossar.

 8. Skrämmande, vilken jävla mardröm
  Hoppas det är ansvarigas egna avkomma som drabbas nästa gång

 9. Vore det inte för katastrofala effekter
  av deras vägran att ta itu med de
  Verkliga problemen vore farsen ett
  underhållande nöje.

  Snacka om att bygga hus på lösan sand!.

 10. 3 partier som alla är för helt fri invandring och 2 som gärna ser samma sak dock utan att säga det rakt ut. Globalisterna fick som dom ville och Annie kommer att bli rikligt belönad.

 11. Men, vad händer om det visar sig att det fungerar, kommer SD, KD och M att tappa borgerliga väljare till C eller L? Jag tror att 2019 kommer att utvisa åt vilket håll det går, fjasko eller succé.

  • Ja, den som lever får se och i valet 2022 avgör återigen den trygga naiva och konflikträdda svenska väljarkåren hur det politiska landskapet ska se ut 4 år framåt !

 12. Det kommer inte att hålla i fyra år. Det blir som decemberöverrenskommelsen. Det spricker om något halvår. Då blir det minoritetsregering med mp igen.

  • C och L har nu visat att dom är dummare än man kan tänka sig, eller så ljuger V.
   Om det är så att Löven och Sjöstedt har kommit överens och C och L menar att deras överenskommelse skall gälla fullt ut så får vi se om Jonas ljuger eller ej när marknadshyror införs, för gör dom det så skall ju han avsätta Löven.
   Väljer Löven att hålla fast vid Sjöstedt så får vi se om C och L står vid sitt ord och väljer att hoppa av uppgörelsen med S av den anledningen och då spricker regeringen av sig själv.
   Så hur dom än gör så går det åt pipsvängen med den s.k. regeringen, om nu inte C och L godkänner att V dikterar villkoren..

 13. Kommer gråta mig till sömns i kväll, skall vi behöva lämna över all den här skiten till våra barn, sanslöst
  finns det inget sätt att få stopp på den här katastrofen

  • Så länge Åkesson finns kvar i riksdagen så kommer dom andra partiledarna att hata och mobba honom.
   Det är nämligen så att det är Jimmy Åkesson dom är livrädda för inte SD. Detta grundar jag på att alla övriga partier för ju nästan uteslutande SD:s politik.

 14. Den mest markanta skillnaden är säkert där vi borde dra i nödbromsen trycker vi gasen i botten i stället.
  Men Annie Lööf har ju deklarerat att Sveriges befolkning ska upp till 30-40 miljoner med hjälp av inflödet från Menaländerna.
  Man kan se Annie Lööf som en direkt arvtagerska av Fredrik Reinfeldts doktriner. Undrar om hon blir lika rikligt belönad som Fredrik Reinfeldt av den internationella bankmaffian.

Kommentera