Sexualbrott mot barn även i Helsingfors – tre utländska män har gripits


BROTTSLIGHET. Vid en polisoperation i Kasberget i Helsingfors, Finland i natt greps tre personer av utländsk härkomst. De misstänks för grov våldtäkt och för grovt sexuellt utnyttjande av barn, rapporterar Svenska Yle.fi.

Polisen avslöjar inte hur många offer det är frågan om, inte heller vill man bekräfta att tillslaget skedde i Kasberget. Det skedde i östra Helsingfors, säger polisen och de misstänkta brotten har utförtsde semaste månaderna.

Polisen informerar inte mer om fallet i det här skedet.

Helsingforspolisen utreder även ett där en 20-årig man misstänkt för grov våldtäkt och grovt sexuellt utnyttjande av barn.

Häromdagen rapporterades om att polisen i Uleåborg utreder nio fall där utländskamän är misstänkta för sexbrott mot barn.

-Pettersson säger samma där som här fast värre i Sverige och framförallt finska media rapporterar vilka de misstänkta är för att skydda de finska barnen och flickorna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


6 responses to “Sexualbrott mot barn även i Helsingfors – tre utländska män har gripits

 • Bobby

  Finska vänstern är nu helt jättesuperöverraskad. Dom har levt i tron att ”våra” muslimer är helt annorlunda än domdär andra, sämre muslimerna i andra länder. Nu skyller dom såklart på Finländarna, som misslyckats med att integrera 30.000 mördare och våldtäktsmän som hatar Finland och dess invånare. Hur man integrerar ljugande analfabeter som varken vill jobba eller lära sig språket, vars livsuppgift är att våldknulla kvinnor/män och barn, har ingen riktigt kunnat förklara än.. Problemet är islam, inget annat. Tyvärr så sket islam på sig i detta fall, finns för lite muslimer i Finland. Så detta exploderar i ansiktet på alla muslimer i landet, också dom få som har skött sig och FÖRSÖKT integreras får ett rent helvete ute i samhället nu. Förlåt, Sverige, dom kommer till er nu.. MEN ni tycks ju vilja HA fler och fler av dessa, så WIN-WIN! Ni får dom allihopa helt GRATIS, vi betalar frakten och moms också! VASSEGUUUUUUUUUU!!!

  Gilla

 • Jocke

  ”-Pettersson säger samma där som här fast värre i Sverige och framförallt finska media rapporterar vilka de misstänkta är för att skydda de finska barnen och flickorna…”

  Det ovanstående är inte sant Pettersson.
  Den finska median är precis lika den svenska om inte värre.
  Polisen har naturligtvis haft kännedom om händelserna i mer än en månad, kanske två, men har inte publicerat något.
  Median måste ha haft kännedom om detta också eftersom media bevakar ständigt om vad som sker i tingsrätten.

  I en av de större tidningar skriver huvudredaktören t.o.m. att efter det att regeringen förkortade tiden för överklganda av beslut, samt att det skall vara verkliga skäl för att staten skulle bekosta en advokat till vid ansökningsförhöret mm. små änringar i lagen, därmed skulle flyktingarnas rättsäkerhet bli försämrad.
  Huvudredaktören föreslog att regeringen borde ändra lagar tillbaka, om det inte går av politiska skäl öppet, så ska man göra det i smyg.

  Gilla

 • Jocke

  Ni skall ta dessa ”nyheter” med en nypa salt.
  Det är faktiskt ycket värre än vad Yle skriver.
  I Uleåborg är det, tills idag, 16 män anhållna, I Helsingfors 3 och en som man inte har fårr tag i.
  Skrev tidigare lite historia om hur polisen och media har försökt möklägga detta. Och det finns det belägg för också.
  Regeringen gör i pricip inte annat än lovar några nya poliser samt socailtanter att prata med araber.
  Regeringen samt en hel del media och även privatpersoner skuldbelägger dessa småflickor och deras familjer för det inträffade.
  Och myndigheterna är mest oroliga för flyktingar.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Och svensk lag gäller bara för infödda äkta svenskar !!!!!!

  Gilla

 • Tore

  Dom är snart här och här behöver dom ej oroa sig för HÄR anmäler inte våldtäktsoffren våldtäktsmännen för att inte riskera utvisning.
  Och i media kommer han benämnas som Svensk.
  Hallå grabbar vad gör ni i Finland?

  Gilla

 • SVENSK

  Detta är extremt oroande, och tyder på att även den Finska polisen är ockuperad och styrd uppifrån, vilket det också förut kommit tecken på. Det gäller att inte slicka röv nu utan gå samman och gör det som är RÄTT!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: