Här är liberalerna som får halva makten i Malmö


INSÄNDARE Malmö 13-1-2019

Överskriften i artikeln om Liberalerna i Malmö borde ha haft följande text : ”Här är Judasgänget som genom svek fick halva makten i Malmö”. Det var naturligtvis maktgirighet och ekonomisk girighet som var orsaken till Liberalernas svek mot sina allianskompisar som gjorde att dom gick ihop med sossarna den 27 november då dom sade ja till ett bud från dessa och på så vis fick fyra välbetalda kommunalrådsposter som tack.

Lilljudas Roko Kursar och Katrin Stjernfeldt – Jammeh hade en vämjelig uppvisning utanför stadshuset där dom omfamnade varandra och gjorde high five när liberalernas svek var ett faktum.
Något vidrigare har nog aldrig utspelat sig framför stadshuset i Malmö. Men Lilljudas får säkert dubbelt upp mot den lön som han hade när han jobbade på Försäkringskassan så sveket var lönsamt, eller hur du lilljudas Roko Kursar?

Veteranjudas Ewa Bertz som är pensionär och säkerligen efter många år i Malmöpolitiken tillsammans med sin vanliga pension har en väl tilltagen summa att leva på varje månad ansåg tydligen inte att detta var tillräckligt utan sålde sig för en kommunalrådslön på ca 75000 kr i månaden. Snacka om girighet!

Sedan har kärringen mage att i artikeln säga att dylika påståenden är bullshit. Bullshit det är vad du och dina judaskollegor är värda, Ewa Bertz!

Kärringen skall hör och häpna bli kommunalråd med ”ansvar” för demokrati och mänskliga rättigheter! Efter ditt svek så är du nog den sista i stadshuset som skall ha ”ansvar” för demokrati och mänskliga rättigheter. Jag tycker att ditt ansvar skulle bestå i att se till så att hundlatrinerna blir tömda i kommunen.

Att ni efter denna uppvisning i svek och förräderi ändock har mage att visa upp er i tidningen visar bara på ett utmärkt sätt att man inom politiken tydligen kan sänka sig hur djupt som helst.
I varje fall när man är s k liberaler. Ni borde i stället skämmas över ert svek och det borde också sossarna göra som på detta sätt behöll makten i Malmö.

Vad det gäller centerpartiet så hyser jag inte några varmare känslor för dessa när man betänker vad deras partiledare håller på med uppe i Stockholm. Dom kan gott få smaka på sin egen medicin här i Malmö

Sandor Herold, Malmö


6 responses to “Här är liberalerna som får halva makten i Malmö

 • Kent

  Det är inte egna pengar som Chaterine Stjärnfelt Jammea köper in sin makt utan skattebetalarna.
  Hon är en typisk det kostar inget det är bara skattepengar.

  Gilla

 • Carl ekström

  Liberaler har jag alltid sett som onda,villjelösa.falska muppar utan kurage.

  Gilla

 • Danne

  När man läser uppgörelsen mellan de fyras gäng så är det vissa saker som är frapperande.
  När de nu står på presskonferenser och berömmer sig själva för den politik de, kanske, får igenom.

  Men om tittar på flertalet av de saker de yvs över. Den ekonomi som nu läggs ut på utredningar hade gått i genom direkt och med större resultat om de valt en Alliansregering.

  Det som till slut hade kunnat bli en liten stötesten är invandringe. Nå erkänn att det är det som betyder nåt. Det andra skrytet och påhoppen på högerpopulism och nationalism är bara varmluft.

  Jag tycker att sju-klövern som helhet är ett gäng utan intresse för väljarnas behov.

  Gilla

 • SVENSK

  Precis, enl lärda män är liberalismen bara en omskrivning och ett förstadium till kommunismen! Det märks väl, om inte annat, nu när liberalerna vill rösta fram löven!

  Gilla

 • Stenbock

  Ja Herold det är ett märkligt namn de vänsterextrema Folkpartisterna har tagit. L i b e r a l fick jag aldrig i skolan lära mig,vara besläktat med Socialism,eller än värre grön kommunism.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: