Stäng

Vakt tvingade ner 12-åring på golvet i Kista Galleria *uppdaterat

BROTTSLIGHET. Mobilfilmer som fått stor spridning i sociala medier visar hur en ordningsvakt i Kista Galleria i Stockholm tvingar ner en 12-årig pojke på golvet.

Pojken var i lördags tillsammans med sina vänner på Kista bibliotek. Personalen kallade på ordningsvakter för att pojkarna störde andra besökare. Mobilklippen visar vad som hände senare när vakterna från Securitas avvisade pojkarna från gallerian. Flera vakter ses på klippen hålla ner och släpa pojkarna på golvet.

-Pettersson tycker Expressen är ynkliga när de tar pojkarna i försvar, utan att berätta vad de gjort och kallat vakterna.

Om Kista på bloggen…

Grabbarna ska lyda vakterna och gör det inte det ska de ha en omgång. Sätter ingen gränser för lille Muhammed när han är tolv så springer han snart omkring med Kalashnikov på gatorna och då är det för sent.

Bra Securitas, bu för Expressen och pojkens familj…

Uppdaterat 12/1

Nu har sanningen bakom ingripandet publicerats och ingen är väl förvånad? Som sagt…Bra Securitas, bu för Expressen och pojkens familj.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 reaktioner på “Vakt tvingade ner 12-åring på golvet i Kista Galleria *uppdaterat

 1. Ordningsvakter idag har ett tufft jobb. De gör det som polisen borde sköta, med mycket mindre respekt och förståelse.
  Vi får trots allt vara tacksamma att de finns.

 2. Här måste man markera, ett omedelbart och villkorslöst hemskickande är nödvändigt, då vet alla vad som gäller.

 3. Jag såg en hemsk kommentar på ett annat forum!

  Det kan inte vara barnmisshandel, möjligtvis brott mot djurskyddslagen!

 4. Och självklart var det ett svart barn. Det är ett vetenskapligt faktum att svarta har väldigt dåligt utvecklad impulskontroll. Det är också orsaken till att svarta så ofta skjuter och blir skjutna i USA. De handlar impulsivt utan att reflektera över konsekvenserna. Och se på subsahariska Afrika!

  Vänsterjournalisternas reaktion och förvanskning av fakta kommer nu också leda till ytterligare laglöshet i Sverige eftersom vakter och polisen kommer att bli ännu mer benägna att avstå från att ingripa när det gäller dessa grupper.

 5. Var lärare på området för 35 år sedan. Redan då var ungarna som aporna på Skansen. Har full förståelse för vad personal och vakter gjorde. Något jag också lärde mig under min tid som lärare var att var barnet halvgalet var det samma med föräldrarna. Äpplet faller inte långt från trädet.

 6. Påminner om när vakterna brottade ned en ungjävel på Malmö C för ett par år sen. SVT visade den del av filmen som de tyckte var bäst. Sen tog sig GW Persson i veckans brott att visa hela filmen då fick man en helt annan bild av det hela och SVT fick stå med byxorna nere avslöjade hur man försöker lura tittarna. Man klipper ut det man vill visa inget annat. En journalistik som är på en så låg nivå så det inte sant. Hela svensk media är likadan vilket det här senaste visar med all tydlighet.

  1. Hela media Sverige gick upp i taket på högvarv efter händelsen.
   Efter ”Veckans brott” blev det tvärtyst..

   Det som SVT visade i nyheterna var ifrån en av mobilfilmerna som låg utlagt.
   Ifrån horden som stod och mobilfilmade när allt redan var igång.
   Samt tog närbilder av vad de själva såg.
   Leif GW med ”Veckans brott” tog däremot ut ifrån övervakningskamerorna.

   Det var två illegala 9 åringar som hade avvikit ifrån ett behandlingshem och dessutom hade tjuvåkt på ett tåg.
   Vakterna skulle kvarhålla dem till polis anlände.
   När den ene hörde att polis var på väg då sattes det därefter igång.
   Två vakter försökte med att hålla den ene som var helt galen och bl.a. biter – spottar – skriker.
   Inte ens efter att polis hade anlänt och höll ner honom lugnade han ner sig utan belades med ”bojor”.

   ”Veckans brott 2015 Ordningsvakterna mot 9-åringen”
   https://www.youtube.com/watch?v=Tz_OwZXUfNQ

   När de sedan förs bort av både vakter och polis sparkar han en vakt rakt in i ryggen som är mobilfilmat.

  2. Sen åkte ungarna fast i Danmark och då visade sig att de var betydligt äldre än vad man trodde i Sverige.

   1. Här i landet får ”Baaarnen” åldersrabatt som heter duga.
    Sedan skall de även gå i gymnasiet.
    Det är helt otrolig att regeringen frångår med intagningen på gymnasiet.
    De skall få gå på gymnasiet utan någon som helst gymnasiebehörighet.
    Har man gymnasiebehörighet så är det åldersgräns.
    Rätten att påbörja en gymnasieutbildning gäller tom. det första kalenderåret det år eleven fyller 20 år.

  3. Det var just detta klientel som jag varnade min gamla mor för: ”Invandrarungar ska du se upp för. De är totalt livsfarliga. Nästan alla problem här i stan orsakas av dem.”

 7. Mitt tips är att han kommer att springa omkring med kalashnikov i alla fall, eftersom han nu blivit så kränkt av att inte få göra som han vill. Expressen stödjer!

 8. Med tanke på att de varken kan läsa eller skriva så undrar jag vad de gjorde på biblioteket.

  Men det är som på alla andra håll i landet, ligister av invandrat slag tar över alla platser i samhället. Jag tror ofta att det beror på att de vill visa sin makt, vuxna i det här landet har blivit itutade att dessa små änglar bara har det svårt.

  Fick en rapport från Ådalen igår, samma sak där, biblioteket en filial till ungdomsgården. Det säljs narkotika, skriks, kastas saker m.m, allt som inte ska göras på bibblan.

  Bilbliotekarierna på vår lokala bibbla, klagar på stöket, men du fårinte vara elak mot de små liven. Jag letade en bok för ett tag sedan och vart paff när jag gick runt där, inga äldre bara unga invandrare utan läslust. Jag sa till några glin, men döm om min förvåning när biliotekarierna tog dem i försvar.

  Vill man inte peka ut vilka det är, sluta klaga och lär er leva med framtids-byggarna.

 9. Självklart han och familjen är ”tuffingar”, med Åsiktsförtryckande median, förr satte vi gränser för folks beteende, numera flyttar vi gränserna hela tiden, det som vart tabu i går är ok i dag, det som vart ok i går är tabu i dag. Sverige – luffarnas och gränsflyttningarnas land. Var det inte PK7-Bolschevisteerna sm ville ha lika rätt för alla??? Ok, här får dom ju just det!

 10. Föräldrar brukar vara ansvariga för vad deras minderåriga barn ställer till med. Det var en svensk tradition en gång i tiden. Den här klankulturen passar inte in i demokratiska länder. Systern tycks ljuga, som en häst travar dessutom. Expressen tror att de försvarar demokratin när de egentligen försvarar kriminella beteenden från barn, som oftast växer upp i samhällsfientliga hem. Det bidrar till den tokkultur, som ingen normal vuxen vill ha. Kriminella beteenden finns nu i en så vansinnig mängd att samhället inte klarar av det. Vem har inte fått nog av det för länge sedan? Byt ut regering och myndigheter fortare än kvickt, för det tar decennier att laga all trasig infrastruktur.

 11. I Sverige får man inte gripa en unge som stör allmän ordning, ungar måste få göra som de vill annars blir de kränkta och mår dåligt !!!!!!!
  Grattis Sverige, nu har landet inom kort en regering som inte det minsta oväntat består av S, MP, C och L.
  Nu går slås garanterat det sista spiken i kistan.
  Vad säger och tycker SD från åskådarläktaren ?

 12. Och vad tycker den ynkliga blaskan Expressen att vakten skulle göra med lille Muhammed ge honom, lite choklad o godis för att han var så duktig att störa andra besökare>? Då förutsätter jag att lille Mohammed kan tränga sig in på Expressens redaktion och leva sotare där med?

  Glad att jag slutade inhandla den blaskan för tio år sen!

 13. 12-åringar i dagens Sverige begår grova brott och sätter ingen ned foten uppstår en situation där man redan från barnsben lär sig att brott lönar sig.

  Självklart ingriper inte vakterna utan orsak.

  Expressen kanske menar att ungarna ska hållas?

  Gissa om vakterna i filmen snart är utan jobb. Det är så det fungerar när media griper in.

 14. Ex minister Pekgul berättade att muslimer låter barnen göra valde de vill av tradition. Att ta seden dit man kommer är inget för muslimer.

  1. Det behöver inte någon Pekul tala om, är något som alla riktiga svenskar vet sedan länge !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: