Stäng

Anders Lindberg om demokrati

REGERINGSBILDNINGEN. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg visar öppet vad han anser om demokrati. Herr Lindberg tror att uppgörelsen mellan S+MP+C+L beror på vad den innehåller. 

-Pettersson tror att folk är upprörda för att ingen röstade på detta och för att inte denna uppgörelse inte var något alternativ i valrörelsen. Vi blev helt enkelt blåsta.

Ett litet hopp finns att V och Jonas Sjöstedt stjälper uppgörelsen. V har i årtionden hjälp S att sitta kvar vid makten, nu slängs de på samma sophög som SD redan befinner sig.

Sammanlagt röstade 1.650.000 personer på SD och V. Över 25 procent av väljarkåren ställs utanför politiken. Dessutom har S gått med på sänkta marginalskatter, försämrad arbetsrätt, trerubblad Rut och att införa marknadshyror. S-ledningen har förvillats av sin girighet efter makt.

Ett extraval borde kunna ge Sjöstedt en hel del nya röster som det enda vänsteralternativet i riksdagen.

Sjöstedt, jag gillar inte din politik, men ta chansen och avsätt svikaren…för demokratins skull, ingen har röstat på detta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 reaktioner på “Anders Lindberg om demokrati

 1. Och varför tror antidemokraten att SD stärks och mp åker ut? Just det, för att fler svenskar förstår hur bra SD är för Sverige, och fler fattar vilket skitparti mp är. Är det inte bättre att väljarna får bestämma än att politikerna manipuler för att få det bra själva?

 2. Åter en kopia av dåtida DDR. 1948 beslöts att endast ett parti skulle styra landet. Man tvångsanslöt Sossar o, kommunister i nya partier SED.=
  Socialistiska Enhetspartiet Deutschland
  2019 bildas nu i Abzurdien SES (Socialistiska Enhetspartiet Sverige)…..
  Som bekant tog det hela 40 år i DDR,innan folket förstod hur de lurats !
  Ni yngre får nu uppleva detsamma,och först när ni fått nog sker en ändring.

 3. Förut var det DÖ inom 7 klövern, nu har en ny pakt ingåtts mellan 4 partier i riksdagen S, MP, C och L !
  Vi går mot ljusare tider samtidigt som en mörk skugga nu lägger sig över landet.

 4. Anders Lindberg tycker inte att folket ska bestämma. Så solidarisk och demokratisk är han.

  Vänsterpartiet har här sin stora chans att bli det ledande partiet som tar kommandot för den svenska vänstern inför framtiden. Socialdemokraterna har ju inget där att göra längre. Så det mest naturliga och självklara för V i detta läge, är att rösta ”rött” för Löfven som statminister.

  Men släpper man igenom detta, så har man även sålt ut sin egna partipolitiska själ. Förtroendet för partiet lär sjunka med interna strider och svekdebatter som följd.

  Men i ett extra val har man alla möjligheter att mobilisera över många besvikna sossar, samt även nå framgång för partiet, i ett ökat väljarstöd.

  Samtidigt som man då inte har sålt ut sin ”röda politiska själ”, till ”de fyras röra”.

 5. Invandringen är så viktig för hela sju-klövern, så jag tror de sväljer förtreten.
  Det visar i så fall hur långt politikerna är beredda att gå för att gynna invandringen och försämra för svenskar.
  Bara förslaget om fri hyressättning är ett öppet hån. De bostäder som byggs i områden där inga högavlönade vill bo, kommer att befolkas med invandrare och betalas av oss som inte har råd med hyran.

  De närmaste åren kommer att bli bedrövliga, bl.a. för att ”public service” inte längre behöver visa någon form av opartisket, nu när de ligger utanför möjligheten till demokratisk styrning.

  SD kommer troligen att få en större väljarkår, men priset för sju-klöverns misskötsel kommer att bli mycket, mycket hög. Kampen mellan politiker, Eu m.fl. och väljarna kommer att eskalera, de bryr sig inte om vanliga arbetare i globalismens tidevarv.

 6. Det token på AB skriver är direkt adresserat till V. I övrigt är han nog bara delvis på spåret. Ett extraval skulle nog innebära tämligen stora förändringar i mandatfördelningen. MP och L åker nog ur. SD, KD ökar och det gör S också. M tappar, C tappar.
  Sannolikt skulle blocken möbleras om lite och det är tveksamt om Kristersson skulle bli statsminister.

  Vad V skulle vinna är att undanröja MP på sin flank. Frågan är om S, V och C skulle bedömas få tillräcklig majoritet?

  1. Som jag skrivit tidigare, får JaSin, vårt nya muslimparti vara med vid ett omval?

   Skulle tro att alla muslimer är inte så lite sugna på lite makt i sitt nya land.

   Så med säg 3 miljoner röster i ryggen, skulle dom direkt bli ett av dom största partierna.

   S skulle få pyspunka direkt utan invandrarröster.

  1. Kommunisterna i V kommer att förnedra sig helt och hållet på Onsdag och rösta ja till Löven eftersom ett nej skulle betyda att U.Kristersson kan bli statsminister med stöd av SD !
   Allt handlar bara om makt och politisk prestige inte ett dugg om vad som är bäst för Sverige och dess medborgare.

 7. Nu måste väl A.L och hans gelikar vara hyffsat nöjda eftersom Löven nu får styra en regering som stöds av 3 flummiga liberala mångkulturälskande partier ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: