Polishuset i Rinkeby försenat, igen!


BROTTSLIGHET. Nytt datum för inflyttning i Rinkebys nya polisstation är mars 2020, tidigare var det hösten 2019 och innan dess sommaren 2017, rapporterar SVT Nyheter.

– Det beror på de här omfattande arbetena. Det tar en stund innan man förstår omfattningen och kan sätta en tid som vi tror är rimlig, säger Håkan Siggelin, avdelningschef för projektutveckling för Familjebostäder till SVT.

En omständighet är att polisen som hyresgäst är speciell eftersom det kräver att byggnaden blir skyddsklassad. Enligt Håkan Siggelin ska den befintliga budgeten hållas ändå.

-Pettersson undrar varför Håkan Siggelin arbetar kvar. Han bord rimligtvis vetat att ett polishus är speciellt och skyddsklassat när han lämnade anbud med leveranstid första gången, eller…sedan surrar han om att budgeten ska hållas. Det har redan blivit dubbelt så dyrt en gång.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Polishuset i Rinkeby försenat, igen!

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: