Polishuset i Rinkeby försenat, igen!

BROTTSLIGHET. Nytt datum för inflyttning i Rinkebys nya polisstation är mars 2020, tidigare var det hösten 2019 och innan dess sommaren 2017, rapporterar SVT Nyheter.

– Det beror på de här omfattande arbetena. Det tar en stund innan man förstår omfattningen och kan sätta en tid som vi tror är rimlig, säger Håkan Siggelin, avdelningschef för projektutveckling för Familjebostäder till SVT.

En omständighet är att polisen som hyresgäst är speciell eftersom det kräver att byggnaden blir skyddsklassad. Enligt Håkan Siggelin ska den befintliga budgeten hållas ändå.

-Pettersson undrar varför Håkan Siggelin arbetar kvar. Han bord rimligtvis vetat att ett polishus är speciellt och skyddsklassat när han lämnade anbud med leveranstid första gången, eller…sedan surrar han om att budgeten ska hållas. Det har redan blivit dubbelt så dyrt en gång.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Polishuset i Rinkeby försenat, igen!

  1. Tjänstemannaansvaret måste återinföras och folket ska kunna sparka tjänstemän och politiker som blåljuger och missköter sig eller fattar beslut som är en fara för landet eller dess ursprungsfolk (t ex massinvandringen från MENA).

  2. Det kanske finns några ritningar kvar i Tyskland på Örnnästet. De visste hur man ska göra när det är fara å färde.

  3. Försenat ?
    Vad synd för de boende i Rinkeby som vill ha det lungt och tryggt !!!!!!!!!!!!!

  4. Polishuset i Rinkeby måste ritas om för att klara de lokala omständigheterna.
    Metertjocka betongväggar, pansardörr och skottgluggar är vad som behövs.

Kommentera