Sex golden retriever-valpar stulna i Kristianstad

BROTTSLIGHET. Sex stycken golden retriever-valpar stals på onsdagen när en kennel utanför Kristianstad utsattes för ett grovt rån, rapporterar Kristianstadsbladet. Nu vädjar polisen om allmänhetens hjälp att hitta dem.

Enligt hundägaren ska tre maskerade män ha attackerat henne med sprejfärg och sedan slagit henne blodig innan hon tejpades med silvertejp. Gärningsmännen ska sedan ha gått in i hundstallet och tagit sex valpar, en under vardera arm. Kvinnan fördes till Centralsjukhuset i Kristianstad och är på torsdagsmorgonen svullen och yr efter det som har hänt.

– Det är sex stycken valpar av rasen golden retriever, sju veckor gamla, säger, säger Peter Frostlund, inre befäl vid polisen i Kristianstad. Valparna värderas till omkring 15.000 kronor styck.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Sex golden retriever-valpar stulna i Kristianstad

 1. Man får väl hoppas att valparna inte kommer att användas som träningssparring vid hundslagsmål.

 2. I Ystad i Söndags så slogs en väktare ner och bakbands, och polisen är vanlig ordning förtegen, man vill inte ens kommentera hur stora summor dom kom över, man säger sig vilja ha hjälp från allmänheten?? Varför tystar man då ner så mycket som möjligt, men visst det kan ju komma ut ifall dom bröt på Svenska, och då ska det tystas ner?

  • https://images.hdsydsvenskan.se/preset:large/1280×768/ndSjRvQ_bZl03l3PZ6E03N1EAnE.jpg
   En bild i HD från nattens sprängdåd,vilken tycks ha skett i ett av nybyggar-områden !
   Ja berikarna tycks ha återvänt till de något mindre städerna… Kristianstad och Landskrona förekommer allt oftare i rubrikerna.
   I den sistnämnda staden har det varit lugnt senaste åren.
   Nu tycks invällarna ha avtjänat sina korta straff,och kan fortsätta sin kriminella bana.
   I natt skedde det andra sprängdådet sedan någon vecka,trots att de två som genomförda första var så klantiga,att de slog runt med sitt fordon när de smet efter smällen,och därpå togs av polisen. !

 3. Snart kan ingen som har en öppen verksamhet utan inhängnad med taggtrådsstängsel och ständig bevakning känna sig trygg i detta förstörda land, de utländska brottslingarnas paradis.

 4. Polisen vill inte ha fast gärningsmännen. Ville de ha fast dem skulle de gå ut med att de bröt på negeriska eller arabiska. Vilket skämt!

  Polisen är inte längre förtroendeingivande. Vissa enskilda poliser gör nog sitt jobb men överlag är det rena lekstugan, och det syns på deras resultat! Hela Sverige står snart i lågor.

  • Kling och Klang i Pippi Långstrump var effektivare än dagens svenska korvgrillande Pride-polis, vilket talar sitt tydliga språk !

Kommentera