En vanlig natt i det nya Sverige


BROTTSLIGHET. -Pettersson lyssnar på P1, där en polis säger att nattens händelser inte har något med varandra att göra. Jag är med visshet, på gränsen till 100 procents säkerhet övertygad om att polisen har fel. Samtliga av natts kriminella verksamhet har med massinvandringen av dysfunktionella element att göra. 

Skottlossningen skedde i Värnamo, där har vi ett gäng albaner som bråkar, säljer knark, skjuter och härjar. Polisen. – Om Värnamo på bloggen.

Mordbranden på asylboendet i Töreboda, Skåne vet jag inget om men ofta är det de boende själva som tuttar på, missnöjda med något eller smygrökande där det är rökförbud, mer sällan är det utomstående inblandade.

Butiken i Malmö, Abdos, drivs av en ökänd kriminell släkt som är en av anledningarna till att Malmö går back fem miljarder om året. Läs om familjen Abdo på bloggen. Trevligt folk med vd Samir Abdo i spetsen.

Explosionen i Landskrona låter som någon missnöjd med något, alternativt utpressning eller beskyddarverksamhet, i bottenvåningen på huset finns en frisörsalong och en restaurang.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


10 responses to “En vanlig natt i det nya Sverige

 • Kenth Andersson

  Förekommer det överhuvudtaget något kriminalitet i Kling och Klangs trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

  Gilla

 • Stefan SH

  Jag också lyssnar på P1 och uppriktigt undrar om någon i Sverige är intresserad av om vilken otippad oppositionspolitiker som vann valet i Kongo-Kinshasa..

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Svenska media:
  ”De tre huvudmisstänkta männen är släkt med varandra”

  Utlänska media:
  ”De tre huvudmisstänkta männen tillhör en kriminell klan i Berlin, EN TYSK-ARABISK STORFAMILJ”

  https://www.sydsvenskan.se/2019-01-10/fyra-infor-ratta-for-stold-av-jatteguldmynt

  https://www.sueddeutsche.de/panorama/berlin-wie-die-polizei-gegen-kriminelle-clans-vorgeht-1.4063791

  Gilla

  • Stenbock

   Ja och de saknar inte medel för sina ”stjärnadvokater”…
   Varje av dem har tre (3) försvarare !!
   Detta är bara en av flera ”storfamiljer” ur Libanon,som lever och verkar i Berlin. (NeuKöln) Ingen av dem har någonsin haft ett hederligt arbete.

   Gilla

 • ruben

  Jag tror det är Migrationsverkets policy att odla dessa dysfunktionella kulturer i svenska samhället. Jag förstår inte varför. När man läser följande om till synes lättanpassade människor, som söker uppehållstillstånd, så verkar de inte passa in i Migrationsverkets obegripliga planer.
  https://www.expressen.se/nyheter/leile-34-har-barn-och-make-i-sverige-utvisas/
  Hoppas det blir ny regering med friska sinnen. Hoppas de byter ut sina märkliga tjänstemän i myndigheterna, mot vakna fungerande människor. Hoppas Migrationsverket får nya begripliga uppdrag med en utvecklande svensk framtid i siktet. Har inte Sverige fått nog nu av importerad kriminell belastning? Sverige och dess befolkning klarar inte mer hat och vanskötsel från dysfunktionella myndigheter och svårbegripliga politiker.

  Gilla

 • Blodsven

  Polisernas talespersoner passar sig noga för att tala om obehagliga sanningar. De vet hur det slutar i ett sjukt samhälle…

  Gilla

 • Per Andersson

  De mer välbeställda röstar med plånboken och köper vårdförsäkringar och lämnar de områden som mest påtagligt välsignats av ‘mångkulturen’. (Makthavarna har aldrig varit där, än mindre bott där.)
  Men när vanligt folk märker hur dess vardag och trygghet smulas sönder och då röstar med valsedeln möts de av allt mellan likgiltighet, förakt och hån, främst från media.
  Utan minsta spår av att raljera tycker jag att Reinfeldt, Helin, Lööf, Ernman, Ramberg m.fl – var och en för sig, utan entourage och utan annat än en mycket låg inkomst – skulle sättas i en sliten lägenhet på bottenvåningen i ett ”utsatt område” och där dela vardag (och tvättstuga) med sina färgstarka grannar. Och vara i behov av tandvård.

  Gilla

  • Grune

   Tänk om någon enda av de som tycks älska totalt kaos och djupt kriminell individer någon gång vari närmare dessa än 2 mil. Då kanske dom skulle se vadd dessa är kapabla till.

   Gilla

 • Kattsand

  När det gäller sånt här så har väl aldrig något med något annat att göra. Hur det än är med det så börjar det mer och mer likna ett krig, men våra politiker anser nog det är bra för något som vi andra inte förstår.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: