Riksdagsledamot använder Flashback för att neka en kvinna uppehållstillstånd


Den socialdemokratiske riksdagsledamoten Sultan Kayhan har använt sitt Flashback-konto för att neka en kvinna uppehållstillstånd i Sverige.

Aftonbladet avslöjar att Kayhan använt sitt konto när det visat sig att en kvinna som kunnat komma till Sverige genom en vän, varit otrogen och att detta är skäl för att neka henne uppehållstillstånd.

Vännen ordnade hit kvinnan så att hon kunde doktorera vid ett av Sveriges lärosäten. Redan i hemlandet hade kvinnan dock varit otrogen och denna otrohet har fortsatt i Sverige. Nu försöker Kayhan och hennes vän få kvinnan utvisade på lagligt sätt, genom att hon nekas uppehållstillstånd.

”Min fråga är då, vet ni några bra sätt, något man kan göra eller ser till att hon  gör för att hon ska bli nekad uppehållstillstånd? Vadsomhelst? Vore verkligen uppskattat!

Orden står att läsa på Kayhans Flashback-konto och riktar sig till andra användare och medlemmar.

Sultan Kayhan (S) nekar dock till att hon skrivit inlägget på sitt egna konto.

Aftonbladet

Sultan Kayhan är ingen dununge. Hon har figurerat i andra mindre smickrande sammanhang.

I valrörelsen bröt hon mot svensk lag då hon kampanjade i Rinkeby på ett sätt som strider mot gällande regler. Tillsammans med henne var centerpartisten Mikail Yüksel som sedermera uteslöts p.g.a. nära kontakter med turkiska Grå Vargarna.

Kayhan deltog dessutom på en ramadanmiddag, där också moderaten Bo Sundin närvarade och där hon satt bara någon meter från Grå Vargarnas ordförande.

Hon var också i den turkiska staden Kulu under valrörelsen för att värva röster åt Socialdemokraterna. Med henne fanns också ett par centerpartister, varav en var den nu uteslutna Mikail Yüksel.

Finansieringen av ovan kampanj ifrågasätts av Kurdo Baksi som också pekar på Kayhans anti-kurdiska agenda.


7 responses to “Riksdagsledamot använder Flashback för att neka en kvinna uppehållstillstånd

 • Ingela52

  Samhället blir mer innehållsrikt och diversifierat med olika kulturella levnadsregler, det är en utmaning för oss alla att förstå och respektera.

  Gilla

 • Maria

  Inga tror att det var en vän. Men säga att det var – så klart att hon visste frågan, varför hon lånade konton? Och varför hon raderade inte det när hon såg det? Det hänt för sex år sedan betyder inte hon tycker olika nu. Jag är en socialdemokrat och jag kan inte försvara mitt parti inom detta. S- Gör nånting annars det blir ingen skillnad från SD. Vi vill inte ha denna typ av kvinna inom S.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Tänk om detta varit en SD-politiker. Då hade det tagit hus i helvetet.

  Gilla

 • Karlsson

  Släng ut den där rättsrötan till sossesvin istället!
  Den typen av folk har inte här att göra.

  Gilla

 • Billy Boy

  Sultan Kayhan (S) verkar ingå i gruppen av nättroll runt själva trollfabrikören själv Stefan Löfven (S) på partikansliet Sveavägen 68 i Stockholm.

  Den som snarast borde kickas ut ur riksdagen (och helst också ut ur Sverige) vore Sultan Kayhan (S) själv p g a hennes lagbrott vid det svenska valet 9 sept. 2018 på ett svenskt konsulat i Turkiet + en massa andra skumraskaffärer t ex hennes ylande ….

  … tillsammans med den turkiska högerextrema, ultranationalistiska, nyfascistisk och våldsbejakande organisationen (politiska partiet)
  ”Grå Vargarna”.

  Gilla

 • Ståfräs

  En helt vanlig representant för Sossarna, inget konstigt alls.

  Gilla

 • Kent

  Infiltrationen i politik och myndighetssverige är säkert större än man kan ana.
  Sultan Kayhan sitter också på en post nära ett annat stolpskott Annica Strandhäll och sitter i nämnder.
  Förmodligen också muslim?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: