Respekt


Videon visar hur de i Sverige kritiserade gula västarna visar respekt och släpper fram en ambulans i tjänst. Hur det hade sett ut i svenska förorter vet vi, kanske också i franska?

 


10 responses to “Respekt

 • Peter Kostin

  Apropå de Gula Västarnas respekt, (jag orkar inte översätta, det får ni göra själva)

  France’s ‘Yellow Vest’ protests take an anti-Semitic turn
  Banner hung on main road calls Macron ‘whore of the Jews’; Paris synagogues shuttered for first time as spike in emigration inquiries is reported

  https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5424971,00.html

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Bra att visa respekt för ambulans. Viktigt även att de gula västarna mycket tydligt distansera sig frå korkskallarna som bränner bilar mm. Svenska gula västar bl a protestera mot trafikförsäkringsskatten!

  Gilla

 • Arne Groningsson

  På Spansk TV visar man motvilligt och sparsamt vad som händer i Paris och på många andra håll i landet, i varje nyhetssändning.

  I går fick man intryck av att det var mindre oroligt än tidigare, men ser man på inläggen i Facebook så hade man nog fuskat lite med verkligheten.

  Man är ju goda grannar och båda länderna styrs ju för närvarande av socialister, som hänger på sköra trådar…

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja, sanning är känsligt !
   Censur åsiktsförtryck mörkläggning hyckleri är och har alltid varit maktgalna politikers vapen mot det där s.k vanliga folket som hederliga arbetande medborgare kallas för av etablissemanget.

   Gilla

  • Stenbock

   Samma tillvägagångssätt som tyska propaganda-kanalerna använder sig av !! Mycket korta ord om hur ”några hundratals” samlats….i Paris.
   Läser man sedan fransk press framgår,att revolten pågår från norr till söder vid Medelhavet. Fotbolls-matcher ställes in av fruktan att risk för upplopp vid dessa är för stora…
   Snorvalpen Macron håller sig hemma,där han skyddas av sina livvakter !!

   Gilla

 • Argus

  Det är skillnad på civiliserade och ociviliserade människor.

  Gilla

 • Stenbock

  Vill bara kort informera om,att i franska dagstidningar blir det nu allt vanligare,att de spekulerar i betydligt värre sammanstötningar.
  Det t.o.m. talas om att ett nytt Frankrike !!
  Slutligen det som i abzurdska medier uppger vad beträffar de antal revolterande skall ni taga med en nypa salt…100.000-ende går ut på gator o. Torg,inte bara i Paris.Detta är början till något stort.

  Gilla

  • robban

   makaronen har maskat för mycket för att få ett stopp på folket. nu kommer det att eskalera hela vägen till att de kickar ut den lille ormen och det kommer sprida sig till grannländerna på riktigt nu

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Synd att inte maktokiga politiker aldrig begriper att det finns en absolut gräns för hur illa man kan behandla folket som genom arbete bygger och bär upp samhället, istället ska det bli kaos och elände och då är det försent, ingenting lär man sig av historien bara upprepar samma saker gång på gång !
   Människa ska ju enligt uppgift vara en intelligent primat men allt som sagt är relativt.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: