Stäng

10 reaktioner på “Respekt

 1. Bra att visa respekt för ambulans. Viktigt även att de gula västarna mycket tydligt distansera sig frå korkskallarna som bränner bilar mm. Svenska gula västar bl a protestera mot trafikförsäkringsskatten!

 2. På Spansk TV visar man motvilligt och sparsamt vad som händer i Paris och på många andra håll i landet, i varje nyhetssändning.

  I går fick man intryck av att det var mindre oroligt än tidigare, men ser man på inläggen i Facebook så hade man nog fuskat lite med verkligheten.

  Man är ju goda grannar och båda länderna styrs ju för närvarande av socialister, som hänger på sköra trådar…

  1. Ja, sanning är känsligt !
   Censur åsiktsförtryck mörkläggning hyckleri är och har alltid varit maktgalna politikers vapen mot det där s.k vanliga folket som hederliga arbetande medborgare kallas för av etablissemanget.

  2. Samma tillvägagångssätt som tyska propaganda-kanalerna använder sig av !! Mycket korta ord om hur ”några hundratals” samlats….i Paris.
   Läser man sedan fransk press framgår,att revolten pågår från norr till söder vid Medelhavet. Fotbolls-matcher ställes in av fruktan att risk för upplopp vid dessa är för stora…
   Snorvalpen Macron håller sig hemma,där han skyddas av sina livvakter !!

 3. Vill bara kort informera om,att i franska dagstidningar blir det nu allt vanligare,att de spekulerar i betydligt värre sammanstötningar.
  Det t.o.m. talas om att ett nytt Frankrike !!
  Slutligen det som i abzurdska medier uppger vad beträffar de antal revolterande skall ni taga med en nypa salt…100.000-ende går ut på gator o. Torg,inte bara i Paris.Detta är början till något stort.

  1. makaronen har maskat för mycket för att få ett stopp på folket. nu kommer det att eskalera hela vägen till att de kickar ut den lille ormen och det kommer sprida sig till grannländerna på riktigt nu

  2. Synd att inte maktokiga politiker aldrig begriper att det finns en absolut gräns för hur illa man kan behandla folket som genom arbete bygger och bär upp samhället, istället ska det bli kaos och elände och då är det försent, ingenting lär man sig av historien bara upprepar samma saker gång på gång !
   Människa ska ju enligt uppgift vara en intelligent primat men allt som sagt är relativt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: