Malmö försöker stjäla ännu mer skattepengar


INVANDRING. Årets två sista månader försökte Malmö stad rekrytera 500 långtidsarbetslösa till ”extratjänster” – en arbetsmarknadsåtgärd som upphörde vid årsskiftet. Men många av de nyanställda sitter fortfarande hemma. Fast nu med lön från staten istället för försörjningsstöd från kommunen.

Arbetsmarknads- och socialförvaltningen går 160 miljoner kronor back 2018, visade senaste delårsrapporten. Uppdraget från politikerna var tydligt: Ta skyndsamt fram förslag till åtgärder för att få en budget i balans, skriver Sydsvenskan men artikeln fortsätter bakom betalvägg…

-Pettersson noterar att det socialdemokratiska kalifatet Malmö som redan får 5,3 miljarder om året att landets övriga skattebetalare försöker stjäla ännu mer pengar av Sveriges pensionärer och arbetare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Malmö försöker stjäla ännu mer skattepengar

 • Stenbock

  https://imgl.krone.at/scaled/1838074/vd5aee7/630×356
  Läste i Kronen att Iran nu kommer att stryka några nollor på sina Rial-sedlar. Detta har ju Stenbock länge efterlyst i Abzurdistan.
  Åtminstone en nolla borde försvinna,så inte de invalda i Riksdagen sitter och inbillar sig att ni bland fotfolket(röstbodskapen) är rikt.
  När inflationen nu gått så långt,att en gammal statarlänga i Skåne kostar flera miljoner,är det dags att tänka efter.
  Även Fjollträskets invånare som tvingas betala uppåt 10 miljoner för en sketen Bostadsrätt,borde skaka om huvudet !

  Gilla

 • ruben

  Sverige går sönder framför ögonen på förtvivlade svenskar. Vad håller myndigheterna på med? Vad är det för olagligt strösslande med skattepengar? Varför bjuder man in bidragsturister att existera i Sverige villkorslöst och fritt när inte svenskar har villkorslös existens? Varför bjuder myndigheterna in folk att bo i landet utan krav på förklaringar vad de tänker göra i landet? Varför har myndigheterna så undermålig identifiering att invandrare kan ha flera identiteter? Hur kan invandrare ha svenskt körkort, men inte ha några baskunskaper i trafik? Varför görs inga analyser om långsiktiga konsekvenser av obegränsad invandring? Varför vill så få veta något? Kan någon ansvarig myndighet vakna?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vilka är det som tillsätter makthavare, är det inte folket själva som gör det genom fria val vart 4:e år ?

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Sverige är ett tryggt och rikt land !!!!!!!

  Gilla

 • Billy Boy

  Mer oegentligheter i den sosse-styrda kommunen Malmö:

  Jurist: Malmö bryter mot lagen

  Socialtjänsten i Malmö väntas i år köpa stödboendeplatser för totalt 205 miljoner kronor – utan att annonsera och ta in anbud. Det är förvånande att kommunen inte följer lagen om offentlig upphandling, menar kritiker. (Publicerat 28 november 2018)

  Läs mer på:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/malmo-bryter-mot-lagen

  Polisen i Malmö missade här ett drömläge att gripa och lagföra två av de bedrägliga sossarna.

  Gilla

 • Billy Boy

  Det finns tydligen inga som helst gränser för allt vanvett som tillåts försiggå i konkurs-boet Malmö kommun. Stan är översvämmad av penninghungriga bidragstagare av alla tänkbara sorter.

  Malmö kommun betalar t o m ut s k ”Nödbistånd” på 1700:- kr / mån (av skattemedel) till illegala / papperslösa som saknar rätt att uppehålla sig i Sverige.

  Från Jeanders bildblogg

  År 2017 var månadsbeloppet 1700:- kr. Dagens siffra är okänd för mig. Mer info visas i videon nedan:

  Mer av det ständigt pågående storsvindlandet med skattepengar pågår i skatteparadiset Malmö där handeln på stadens svarta marknader ger ett gigantiskt skattebortfall på c:a 2,2 miljarder kr / år (sannolikt ännu större idag 2019). Ingen i den sosse-styrda kommunen gör någonting åt skattefusket.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: