Sverige tredje största mottagarland av kvotflyktingar i världen

INVANDRING. Under 2018 var Sverige kom Sverige på tredje plats i mottagandet av kvotflyktingar med 5000 personer. Endast USA med 320 miljoner invånare och Kanada med 35 miljoner invånare tog emot fler. 

2019 blir vi nog kvar på prispallen med beslutet om att ta emot 5.000 kvotflyktingar.

Detta trots att Helene Fritzon i sitt pressmeddelande 2018-12-21 påstår att vi
tar ett gemensamt ansvar…

Migrationsverket bidrar med 200.000 per kvotflykting första året.
Kommunerna ordnar bostad direkt efter att kvotflyktingarna ”lämnat
flygplanet”.

-Pettersson säger att kvotflyktingar är de mest utsatta och ska naturligtvis hjälpas men det kan inte vara rätt och riktigt att flytta människor hit för dyra pengar. Ofta är det analfabeter som kanske levt utan el och vatten. De blir inte lyckliga och vi får problem.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Sverige tredje största mottagarland av kvotflyktingar i världen

 1. Tydligen är det ingen skillnad på kvotflyktingar jämfört migranter numera.
  Man hämtas upp efter personligt urval av migrationsverkets personal och får VIP med bostad direkt från Arlanda. Nu senast hämtades från Uzbekistan och Kirgizistan för att ” de mobbades i hemlandet pga sin muslimska tro”. Dock är 88% resp 75% av befolkningen muslimer där så viss godtycklighet tycks råda. Även Somalia, Eritrea, Ghana och Syrien förser Sverige med kvotflyktingar som tyvärr alltför ofta våldtar och planerar terrorbrott. Mitt förslag är att om dessa länder ska behålla sin status så hämta flickor och kvinnor enbart framöver för de borde vara värst utsatta i de här islamska strukturerna.

 2. Som om vi inte redan har nog med utgifter, otrygghet och dålig samhällsservice.

  Undrar när Svenskarna har fått nog.

 3. Det var en kvotflykting som avslöjades som terrorist häromdagen, som skaffade kemikalier till en bomb.

 4. 5 000är många kanske för många t.o.m.
  vad är då 150 000 BUT en begränsad invandring……..
  asyl, gissning, 20 000 – 30 000 anknytning/anhörig kring 100 000..

  just saying…..

 5. Det enda som fungerar enligt de upgjorda planerna i Sverige idag, är införseln av de dysfunktionella.
  Allt annat går på knä eller är på fallrepet, det måste vara nytt rekord i politiskt navelskåderi.

  De prioriterar det som dränerar landet på tillgångar utan att kunna se till att de redan behövande får vad de har rätt till. Det finns en infödd befolkning i landet som inte vill se sina egna behov undermineras för att politiker vill prioritera andra. De som lever på invandringen eller de besuttna som inte behöver leva bland de nyanlända, de kallar oss andra som har behov vi inte kan finasiera själva för rasister.

  Otroligt magstarkt och fräckt med tanke på att de flesta som talar sig varma för migrationen också lever på skattemedel.

 6. Många tror att kvotflyktingar kommer ifrån krig och elände men i själva verket kommer de ifrån samma länder som idag beskrivs som migranter alltså sådana som vill få det bättre. De ska naturligtvis inte in i Europa/Sverige trots FNs ljugande migrations ministers tjat om dem
  Sverige bör omg gå ur den destruktiva FN som vill flooda Europa med dysfunktionella U-landsfigurer

 7. Ursäkta stavfel i inlägget !
  Bara på bronsplats skulle det stå, inte på brottsplats.

 8. Detta skall väl Sd hyllas för? för det var Sd med deras integrationstalesperson P Bieler som lade fram detta starka önskemål/krav,men icke blev de välkomnade in i sjukklöverligans gemenskap för det om det nu var syftet?

 9. Europas miniminivå ett solklart exempel på fake news.
  Kan vi inte be den Danska regeringen sköta Sverige också, verkar vara betydligt högre intellektuell standard där.

 10. Bara på brottsplats ?
  Det var dåligt för ett land som alltid vill och ska vara allra bäst i DÅRSKAP, nu är man verkligen besviken men det går garanterat att inom kort vara på första plats när Löven tillsammans med Annie, Björklund och de övriga inom 7 klövern börjar röra i den mångkulturella och politiska grytan igen.

Kommentera