”Skattesmäll” för Camilla Läckberg


MEDIA & SKVALLER. Aftonbladet visar klassen på sin journalistik när de skriver att författaren Camilla Läckberg åker på en skattesmäll och tvingas betala ett skattetillägg på 10 339 kronor för inkomståret 2017. 

Camilla Läckberg äger fastigheter värderade till över 13 miljoner och är involverad i flera bolag. Det bolaget med högst omsättning drar in 43 miljoner och visar 16 miljoner i vinst som Läckberg skattar för.

Att som Aftonbladet göra en rubrik ”Skattesmäll” för 10.000 kronor måste tyda på något fundamentalt fel på omdömet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


14 responses to “”Skattesmäll” för Camilla Läckberg

 • gamlingen

  Äger inte denna kvinna uppemot 100 miljoner kronor? Ärligt tjänat med sitt uruselt skrivande?
  Hon njuter i alla fall om livet: De äkta männen (vilken i ordning nu?) blir bara yngre och yngre.
  När hon yttrar sig om politiken blir det samma smörja som i böckerna.
  De som översätter dem måste vara verkliga språkvirtuoser, annars skulle inte en enda bok sälja utomlands.

  Gilla

 • Pettan

  Sä jävla löjlig rubrik av Aftonbladet. 10 000 kr är väl ingen ”skattesmäll” 😀😀😀. Det borde stå ”en struntsumma”. Det är vad en ensamkommande man kostar under 3 dagar 😱😱😱

  Gilla

 • Inconvenient Observations

  Hon borde väl vara glad att få bidra extra mycket till staten. Skatt är ju coolt enligt vänstern. Hennes 10 000 kan bekosta en ny iphone till en afghansk ”pojke”.

  Gilla

 • Stenbock

  Mycket intressant nyhet….
  Hade Stenbock sedan vetat vem denna kvinna är,vore ju allt pickobello ! F.ö. fick jag tillbaka några kronor på skatten,för de som event. har intresse av denna,redan nu gamla sensationella nyhet !
  Nödmynt som sedan blev förbrukade vid Bierfestivalen i Berlin ! Så nu vet ni alla hur mina skattekronor,även kan nyttjas till smakfullt nöje…..

  Gilla

 • Kenth Andersson

  10.339 kr I skattetillägg !
  Stackars Läckberg, är måhända en solidarisk insamling på gång för att rädda denna fastighetsägare ?
  Inte lätt att tillhöra det svenska välgödda etablissemanget.

  Gilla

 • SVENSK

  Det är så vidrigt med detta inkompetenta och Sverigefientliga klientel som har tagit över en mycket stor andel av de viktiga positionerna inom medierna, Kommunerna, Riksdagen, Regeringen mm mm. Och så länge de är kvar går Sverige mot sin avgrund med stormsteg, för dessa människor är genom indoktrinering och hjärntvätt helt fakataresistenta och kan inte ändra uppfattning, ovsett vilken information de får. De är så förryckta att om de nås av information som inte sammanstämmer med deras uppfattning gapar de på censur istället för att studera de nya uppgifterna. De är som sagt inkompetenta och oerhört överbetalda och är därmed de verkligt Tärande på hela samhället!

  Gilla

 • ossie

  Hoppas inte hon går i konkurs !

  Gilla

 • Bosse S

  Jag som har en bråkdel av hennes inkomster betalade 6500 kr förra året, men det skriver ingen om. Hennes skattetillägg hade varit betydligt större i förhållande till inkomst, om hon skulle betalat det jag fick betala.

  Gilla

 • centurion

  Själv hade jag en restskatt på c:a 50 000:-, för något år sen. Men jag betackar mig för att få begreppet ”Stjärna” stämplat i planeten.

  Gilla

 • Tore

  Vad kan man begära av en tidsskrift som ej haft ett löp utan snedvinklat och förjuget innehåll sen kvarnen brann.

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Rubriksättningen är ju lika falsk som Anders Lindbergs krönikor.

  Gilla

 • Kurt

  Penuts

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: