”Skattesmäll” för Camilla Läckberg

MEDIA & SKVALLER. Aftonbladet visar klassen på sin journalistik när de skriver att författaren Camilla Läckberg åker på en skattesmäll och tvingas betala ett skattetillägg på 10 339 kronor för inkomståret 2017. 

Camilla Läckberg äger fastigheter värderade till över 13 miljoner och är involverad i flera bolag. Det bolaget med högst omsättning drar in 43 miljoner och visar 16 miljoner i vinst som Läckberg skattar för.

Att som Aftonbladet göra en rubrik ”Skattesmäll” för 10.000 kronor måste tyda på något fundamentalt fel på omdömet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “”Skattesmäll” för Camilla Läckberg

 1. Äger inte denna kvinna uppemot 100 miljoner kronor? Ärligt tjänat med sitt uruselt skrivande?
  Hon njuter i alla fall om livet: De äkta männen (vilken i ordning nu?) blir bara yngre och yngre.
  När hon yttrar sig om politiken blir det samma smörja som i böckerna.
  De som översätter dem måste vara verkliga språkvirtuoser, annars skulle inte en enda bok sälja utomlands.

 2. Sä jävla löjlig rubrik av Aftonbladet. 10 000 kr är väl ingen ”skattesmäll” 😀😀😀. Det borde stå ”en struntsumma”. Det är vad en ensamkommande man kostar under 3 dagar 😱😱😱

 3. Mycket intressant nyhet….
  Hade Stenbock sedan vetat vem denna kvinna är,vore ju allt pickobello ! F.ö. fick jag tillbaka några kronor på skatten,för de som event. har intresse av denna,redan nu gamla sensationella nyhet !
  Nödmynt som sedan blev förbrukade vid Bierfestivalen i Berlin ! Så nu vet ni alla hur mina skattekronor,även kan nyttjas till smakfullt nöje…..

 4. 10.339 kr I skattetillägg !
  Stackars Läckberg, är måhända en solidarisk insamling på gång för att rädda denna fastighetsägare ?
  Inte lätt att tillhöra det svenska välgödda etablissemanget.

 5. Det är så vidrigt med detta inkompetenta och Sverigefientliga klientel som har tagit över en mycket stor andel av de viktiga positionerna inom medierna, Kommunerna, Riksdagen, Regeringen mm mm. Och så länge de är kvar går Sverige mot sin avgrund med stormsteg, för dessa människor är genom indoktrinering och hjärntvätt helt fakataresistenta och kan inte ändra uppfattning, ovsett vilken information de får. De är så förryckta att om de nås av information som inte sammanstämmer med deras uppfattning gapar de på censur istället för att studera de nya uppgifterna. De är som sagt inkompetenta och oerhört överbetalda och är därmed de verkligt Tärande på hela samhället!

 6. Jag som har en bråkdel av hennes inkomster betalade 6500 kr förra året, men det skriver ingen om. Hennes skattetillägg hade varit betydligt större i förhållande till inkomst, om hon skulle betalat det jag fick betala.

 7. Själv hade jag en restskatt på c:a 50 000:-, för något år sen. Men jag betackar mig för att få begreppet ”Stjärna” stämplat i planeten.

 8. Vad kan man begära av en tidsskrift som ej haft ett löp utan snedvinklat och förjuget innehåll sen kvarnen brann.

Kommentera