S-ledare: Nya tiggeriförbudet bäddar för våldshandlingar

MEDIA. Socialdemokratiska Arbetarbladets Jenny Wennberg sällar sig till raden av ”kloka” socialdemokratiska skribenter och menar att Vellinge är en skamfläck i sin ledare. 

Wennberg tar upp Vellinges tiggeriförbud. När kommuner som Vellinge strider för en sådan fråga är det inte konstigt att unga ”tar intryck av det rådande samhällsklimatet, kallar en utsatt människa för råtta och slutligen slår ihjäl honom”, skriver Wennberg, och syftar på mordet på hemlösa tiggaren ”Gica”.

-Pettersson menar att som Jenny Wennberg, Anders Lindberg på AB med flera är medansvariga till mordet på ”Gica”. Hade inte flatheten fått fäste i vårt land tack vara syltryggar till journalister så hade Gheorghe ”Gica” Hortolemei-Lupu troligen levt och kanske varit hemma i Rumänien.

Wennberg verkar mena att ett tiggeriförbud förvärrar situationen, med den logiken undrar jag hur det går med fyrverkeriförbud, handgranatsförbud, vapenförbud och…

Nedan ett par tidigare inlägg om Jenny Wennberg på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

12 thoughts on “S-ledare: Nya tiggeriförbudet bäddar för våldshandlingar

  1. Hela PK-kulturen är en bromskloss. Även om tiggeriförbud skulle införas i hela Sverige skulle den inte efterlevas eftersom PK-anhängare skulle ställa till bråk och demonstrationer om polisen gjorde sitt jobb och körde bort tiggarna utanför affärsentréerna. Ser ingen ände på detta problem även om SD skulle inneha makten i Sverige

  2. Men problemet i Vellinge är att polisen har sagt att ”zigenaren kan gott sitta där, hon gör ingen skada”.
    ICA handlaren har ringt polisen tre gånger och allmänheten har ringt polisen många gånger.
    ICA handlaren har sagt till tiggaren otaliga gånger.
    Likt förbannat sitter hon där, och bryter mot lagen.
    Och det är ingen hemlighet var hon skiter.

  3. Instämmer med Benke, till det bygg en hög mur runt som endast leder till vattnet. Invällarna är ju så påhittiga så de klarar säkert matförsörjningen. De får väl be Maggan om en del av Palestina biståndet

  4. Aftonbladet är en skamfläck. Jag är så in i helvete trött på pleeeeeeeees corona tack så micket.

  5. Varför ska vi ha människor från shithole-länder i Sverige? Dom tillför inget utan tigger, stjäl och skitar ner. Skicka ner dom till Malmö som redan har så mycket skit.

    • Exakt. Håll Sverige rent, släng skiten i Skåne. Sen kan vi ge tillbaka Skåne till Danmark.

  6. Det finns, sen lång tid, en bestämmelse som reglerar detta. Du måste söka tillstånd hos polisen för penga-insamling. Då ingen av dessa har ett sådant tillstånd, borde man kunna begära att myndigheten beivrar det som är förbjudet. Då skulle problemet vara löst, både för oss och för dom. Och ”Gica” hade varit förpassad till sin hemby – och i livet. De´ var väl inte så svårt…

  7. Helt klart att socialdemokraterna har gigantiska problem med att värva medlemmar med en tankeförmåga som överstiger en microbs.

    • En lustig episod inträffade för Aftonslasken igen i går…
      Skitbladet X-pressen sålde tydligen många lösnummer,genom deras huvudnyhet att,”Det blåser ute ”. 🙂
      Framåt sena kvällen upptäcktes detta av Aftonslasken,som inte var sena att skift ut sitt huvudbudskap om Klimatuppvärmningen, mot stormvarning till ”alla som vistades ute”….
      Nu var det ju tyvärr så,att nyheten nådde först deras efterblivna lösnummerköpare,när vinden bedarrat !!!! Ridå !

      • Kolla deras ledare och kultursida på nyårsdagen! Där eldar de på friskt med Göran Greider som hyllar Greta som talade inför ledarna. Hon talade inför tomma stolar vilket redan visats. Jorden ska gå under skriver Greider.
        En annan skriver en fejkad artikel vad Trump skulle twittrat om han var svensk. Endast fantasin sätter gränser, lilla gumman, Trump skiter i dig, i Sverige, i AB.
        En tredje kör Greta spåret och fablar om att hon är stark och kan göra skillnad. Det visar vad vi har att vänta oss från denna tabloid.
        Fake news täcker inte upplägget, nu fablar man öppet. Anders Lindberg är inte ensam!

Kommentera