Morgonpigga muslimer städade efter ”ungdomar”

MEDIA. Nyårsaftonens fester skräpar ner städer och orter runtom i landet. Några som väljer att städa rent efter andra är Ahmadiyya muslimska ungdomsförbundet, rapporterar SVT

-Pettersson tycker givetvis det är bra att Ahmadiyya-muslimerna är ute och städar och jag är lika imponerat av SVT som hade ett reportageteam på plats klockan sex på morgonen just där muslimerna städade.

Att det är tiotusentals platser över hela vårt land som städas av svenskar efter nyårsfesten gör SVT inget reportage om.

Det hade varit intressant om SVT också gjort ett reportage med närbilder på de individer som sköt raketer mot hus och balkonger, inne i butiker och på spårvagnar, mot polis och annan blåljuspersonal.

Då heter det ungdomar, nu heter det muslimer. Vad är skillnaden?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 thoughts on “Morgonpigga muslimer städade efter ”ungdomar”

 1. Om infödda kristna svenskar och andra hade vett och etikett och inte skräpade ner så skulle ju denna grupp av muslimer slippa städa upp !

  • Åja, infödda kristna svenskar är inte ett dugg bättre när det gäller att svina ner !

 2. Då när dendär ena ”ynglingen” våldtog och rånade en kvinna som var på väg till jobbet en tidig morgon så stod det inget om ”morgonpigg muslim”. Mycket märkligt..

 3. Ingen skillnad alls!

  Men ”nyheten” för medlas ju av SVT,
  Statligt Tvingande Verklighetsuppfattning!

 4. Kanske vore bättre att städa upp i den del av världen man kommer ifrån istället för detta pk-jippo?

 5. Ett stort tack till kommunernas renhållningsarbetare som var uppe tidigare än så och till de idrottsföreningar som samlade medlemmar för att städa upp efter nyårsfirandet i deras lokaler.
  Ett stort tack trots att SVT inte nämnde er.

   • Vi får heller inte glömma alla de hustomtar som går upp i ottan för att sanda och salta våra trottoarer, så att muhammed slipper halka mitt i skottögonblicket.

 6. Inte mer än rätt att roja skiten efter sig ska det vara något speciellt för att det är ett par muslimer som gör det? de ha ställt till nog med skit här i landet, städa upp och försvinn så fort det gå

 7. Väldigt märkligt. Etnicitet och religion är inte viktigt enligt journalistförbundet. Vi får be SVT att de alltid skriver etnicitet och religion i fortsättningen.

 8. Skilnaden är att Ahmadiyya inte är riktiga muslimer. Dom är förbjudna att komma till Mekka.

Kommentera