DN-skribent vill skjuta gravid kvinna


MEDIA. Hanne Kjöller är författare och har tidigare varit ledarskribent på Dagens Nyheter och arbetar nu som fristående skribent åt DN. Kjöller har tidigare arbetat på Expressen, Sundsvalls Tidning och Bohusläningen.

Hanne Kjöller har publicerade en hel del bra saker och en del sämre som de flesta. Hon är överviktsopererad och menar att det för kraftigt överviktiga är närmast omöjligt att hålla vikten efter en bantningskur och förklarar varför det tvärtom går efter en operation.

Nåväl, strunt i det, jag förstår att Hanne inte menar något bokstavligt men vad tror ni hänt om en Sverigedemokrat twittrat om att skjuta gravida kvinnor?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “DN-skribent vill skjuta gravid kvinna

 • Mr Jordan

  Hanne kommer klara sig fint. Det går värre när Hanif Bali twittrar, då tycker plötsligt de vänsterblivna antirasisterna att han är en dvärg och svartskalle som borde åka hem. Intressant.

  Gilla

 • Maria

  Hade själv problem med vätskeansamling osv. (kunde inte ens ha skor då fötterna var som bollar lol) vid graviditet och visst kan man önska att man hade det lite lättare. Men bara för att de har en ”liten kula” betyder ju inte att de inte kan ha andra problem av graviditeten. Jag gläds åt all som slipper gå igenom samma. Hennes text tycker jag visar på ett mer djupgående problem inombords…

  Gilla

  • Mässkalle

   Hanne ser men vet inte själv att hon är missunnsam, vilket inte betyder att det är en dålig egenskap.
   – Jag missumnar ingen lycka, framgång, barn, pengar m.m. Dock kan jag känna avundsjuka, något som inte heller är en dödssynd, men oftast är det mitt eget fel. Ansvaret är mitt för stt jag inte blivit lyckligare, blivi berömd, rikare med fler barn.
   – Bäst att se det som amerikaner gör: ”Good for you”, med en tanke om: ”God gor ever”

   Gilla

 • gamlingen

  Journalister ska inte skriva till allmänheten. De ska bara skriva till varandra.

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Hur jävla höga stövlar har man och hur tusan ser de ut om de går upp ända över en gravidmage? Menar hon fiskarstövlar???

  Gilla

 • Mr Brownhole

  Journalister ska inte använda twitter.

  Gilla

 • emma

  Hur högt är ens elfenbenstorn när man som ”författare” tar till såna ord i dagens Sverige?!

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  I så fall borde hon har skjutit min hustru som gick upp 4 respektive 5 kilo med våra två barn…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: