Fyra skadade när bil körde in i folkmassa i Tyskland


TERRORISM. Tyska polisen har gripit en 50-årig man misstänkt för att ha kört sin bil in i en folkmassa i Bottrop, nordvästra Tyskland, natten till tisdag, skriver Reuters.

Fyra personer skadades enligt polisen som misstänker att det kan ha varit en främlingsfientlig attack.

– Utredare misstänker att det var en avsiktlig attack som kan kopplas till förarens främlingsfientliga åsikter, uppger polisen i ett uttalande, men säger också att det finns tecken på psykisk sjukdom.

Syriska och afghanska medborgare fanns bland de skadade, men skadeläget är oklart.

-Pettersson säger att självklart är mannen psykisk sjuk. Ingen normal människa kör bil rakt på oskyldiga människor. Frågan ä om det är islam som gjort honom sjuk…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


3 responses to “Fyra skadade när bil körde in i folkmassa i Tyskland

 • Stenbock

  Vi som läser de fria ocensurerade medierna blir ofta förklarade som lögnare och/eller utopister…
  Nu har som ni kanske sett efter händelsen i Bottrop,PK-pressen med alla medel sökt påvisa,att den troligen psykiskt sjuke var en ”högerextrem” och i tyska organ,t.o.m. Nazi !
  Vill därför lova Pettersson,som från början höll en dämpad ton.
  Nu meddelar polis och åklagarmyndigheten att inget framkommit i förhören,som kan knytas till några radikala eller högerextrema kretsar…..
  Alltså har PK-pressen inom EU sökt slå mynt av händelsen,och skrivit en mängd osanning inkluderat i sin dagliga propaganda.
  Som Stenbock åtskilliga gånger noterat,lita inte på de lögnblaskor som dagligen sänder ut sina sagor som nyheter….Allt för mammon !

  Gilla

 • Stenbock

  Ja nu står ”gutmenschen” i kö,för att beklaga sig över den psykiskt sjuke…
  T.o.m. NRW´s (en speciellt röd/grön delstat) minister skyndar på,att yttra sin sorg.
  Instämmer med Petterssons ord ovan,avsiktligt åka runt med sin Merca och söka döda inkräktare,(eller inhemska) tyder på sjukdom !
  Att de drabbade var ”nytyskar”,är kanske ingen tillfällighet.
  Bottrop är en lika liten stad som Hbg. Troligen är det så även där,att inga inhemska vågar sig ut efter mörkrets inbrott….och vad blir då över ?

  Gilla

 • Lassemaja

  Förr sköt vi på alla inkräktare och naturligtvis så gjorde mannen bara vad det anstår en hederlig medborgares plikt. Som jag ser det tillhör Sverige svenskarna och samerna. Det kan undantagsvis finnas andra som gift sig med svenskar etc. Men det är max 1% av befolkningen. Resten är ovälkomna inkräktare i varje sund människas huvud.

  Jag skulle inte ta bilen och åka till skärholmen men jag tvivlar mer och mer på den demokrati vi lever i och vart den för oss.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: