Malmö: Var femte niondeklassare lever i hedersförtryck


BROTTSLIGHET & INVANDRING. Killar och tjejer mördas, misshandlas, stympas och gruppvåldtas, och förövarna är personer i deras egen familj eller släkt. Nyligen färdigställdes en diger rapport över hedersförtrycket i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Nils Karlsson, MP, en av de ansvariga för situationen i Malmö. 

– Samhället har blundat alldeles för länge för detta, nu kommer det att krävas enorma insatser, säger Nils Karlsson (MP), ordförande i funktionsstödsnämnden och initiativtagare i Malmö stad.

Nils Karlsson (MP) fortsätter: ”Att läsa detta drabbade mig hårt”

Läs hela artikeln på Lokaltidningen…

Om Nils Karlsson på bloggen…

-Pettersson undrar vilka Nils Karlsson menar med ”samhället har blundat”? Jag anser mig tillhöra samhället och har inte blundat, tvärtom jag har skällt som en bandhund på politiken som blanda andra herr Karlsson fört i Malmö. Och jag har inte varit ensam. Varför har du inte lyssnat Nils?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


17 responses to “Malmö: Var femte niondeklassare lever i hedersförtryck

 • S Eriksson

  Det är väl inte direkt fel att säga att om en etablerad politiker säger att det är illa, så är det ett erkännande att Pettersson inte är ute och cyklar och att det är första steget i den tusenmilaresan mot att det kan bli bättre. Att erkänna felet är ofta en förutsättning för att sedan kunna åtgärda felet.

  Gilla

 • Billy Boy

  Nu verkar Nils Karlsson (MP), ordförande i funktionsstödsnämnden och initiativtagare i Malmö stad spela lika falskt naiv som den tidigare statsministern Stefan Löfven (S) och alla ledamöterna i deras respektive politiska klaner …

  Gilla

 • Mässkalle

  Äntligen har miljötalibanen Nils Karlsson insett att IS är bruna. I Sverige är de grönbruna smittade av de gröna flaggorna och de gröna mupparna.
  Gott Nytt År för ett bättre 2019

  Gilla

 • Danne

  Mp är ett semi-kommunistiskt parti.

  Men det blir så när resten av sjuklövern har en extrem rädsla för att ta tag i problem. Då samarbetar man med det mest verklighetsfrånvända partiet i Sverige. När man tar in extremistiska invandrare i partiet så förstår man varför det går åt pipan.

  Gilla

 • centurion

  Den obstinata miljö-muppen är en starkt Utrotningshotad art. Tack och lov för det. Om nu kommande extraval går ärligt till, så trillar sekten ur. Hepp !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Medaljen har alltid en baksida !
  Ett Gott Nytt tryggt och mysigt mångkulturellt 2019 tillönskas hela Sverige.

  Gilla

 • Mm

  En till tok i Tok&Hittepå partiet MP.
  Så mycket skit som dessa politiker i detta parti har hittat på och kostat oss skattebetalare så mycket pengar, borde vi återta dessa parasiter deras löner och partibidrag.

  Gilla

 • Utled

  Ny kultur har nya vanor och andra värderingar:
  Det är bara inskränkta främlingsfientliga svenskar som talar om hedersförtryck. Det för normalt beteende vi får vänja oss vid.

  Gilla

 • Langmore

  Visst. han har sig själv att skylla, dock att jämföra KD med Is är naturligtvis en grov överdrift. Båda är dock drivna av värderingar som saknar vetenskaplig grund och i många fall leder till extremt agerande.

  Gilla

 • Ståfräs

  Finns det ngn normal S/ MP politiker? Tvivlar starkt, vidrig kommentar, typiskt en Feminist, som hatar kvinnor.

  Gilla

 • OPet

  Nils Karlsson är en dj..la idiot !!! Det är endast pga sådana som han att det gå åt helvete med Sverige !!!!

  Gilla

 • Tore

  Vid en direkt jämförelse ligger Nils en åsna närmast både i intellekt och utseende.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Ja du, käre vän…. DÅ var nu ”islamofob”. NU är du plötsligt miljöpartist… sånt kan det go.

  chin chin och skål-ta-me-fan för 2019
  Din tillgivne
  Mary Agnes.

  Gilla

 • Jack

  Jag vill minnas att det är Mp som är muslimkramare. SD är det partiet som ligger längst ifrån. Man undrar hur det ser ut i Nisses hjärna?

  Gilla

 • Tomas Omaely

  Nils Karlsson vet nog inte om att MP-politiker är en mycket negativ benämning på en politiker.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: