Fick lägenhet efter 35 år i kö


BOSTADSBRIST. I juli i år förmedlade Stockholms bostadskö en lägenhet till en person som stått i kö sedan 1983, alltså nära 35 och ett halvt år, skriver Mitt i med hänvisning till bostadsköns årsstatistik.

Steget efter

Det är nytt rekord i kötid. Lägenheten som den köande tackade ja till var en fyra på 91 kvadratmeter på Södermalm med en hyra på drygt 10 000 kronor i månaden.

Totalt står just nu runt 640000 personer i Stockholms bostadskö.

-Pettersson säger att bristen på lägenheter, poliser, lärare, fängelse- och vårdplatser löser våra politiker genom att låta massinvandringen fortsätta med runt 135.000 uppehållstillstånd i år.

För 35 år sedan sändes den sista Hylands Hörna. Astrid Lindgren är dock betydligt äldre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “Fick lägenhet efter 35 år i kö

 • Tore

  Han har under dessa år fått massor med erbjudande om lägenheter utanför city, så ska man prompt bo på söder så får man vänta.

  Gilla

 • ruben

  Ganska ofattbart, men när man ser att myndigheterna bjuder in stora delar av världen och kallar dem alla flyktingar och hur de prioriteras före svenskar så blir det genast begripligt. Därför röstar jag på SD och när ett litet hopp om att människor vaknar. Tack till Petterssonsblogg och även till swebbtv.

  Gilla

 • robbcos

  Varför tänker jag på Sovjet just nu??

  Gilla

 • Brasklappen

  ALLA ÄR LIKA VÄRDA säger Stefan Löven stolt! En svensk drog vinstlotten efter 35 år men får pynta 10,000/månaden själv! Stefan Lövens gäng kan inte skämmas, finns en särskild plats i helvetet för den mannen!!!

  Gilla

 • Bobby

  Där ser man, systemet funkar ju! Ingen blir utan lägenhet.

  Gilla

 • ossie

  Äntligen !

  Gilla

 • SVENSK

  Detta är inget annat än bostadsapatheid mot SVENSKAR!

  Gilla

 • Stenbock

  Hette inte hästskojaren Löfven ? Ett gammalt känt bedragare-namn,som än idag skördar stora offer….

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ibland tar det lite tid för vissa !!!!!!
  Bara som liten parantes till detta så förhandlar Göteborgs kommun nu med banker om bolån för att stackars boende i dagens moderna s.k utsatta områden ska kunna få låna pengar och köpa sig en villa eller bostadsrätt utanför sina ghetton och hur dessa förhandlingar slutar återstå att se men det är nog inte helt uteslutet att Göteborgs skattebetalare i form hederliga arbetande äkta svenskar till slut får stå för kostnaden för att subventionera lån till våra framtida pensionsräddare.
  Undrar hur många politiker som får mångkulturella grannar i framtiden när banklånen börjas delas ut politikernas vurmande utsatta områden ?

  Gilla

  • Onkel Björn

   Sen kan man ju också undra hur många villor och bostadsrätter som landets samtliga kommuner har köpt in för skattebetalarnas pengar och som våra pensionsräddare har fått flytta in i. Utan att ha stått i någon bostadskö.
   Han/hon som nu har stått i kön i 35 år har nog varit med och sponsrat några av dessa bostäder.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: