Har polletten trillat ned hos Topp-Sossen

BROTTSLIGHET & TERRORISM. Tyvärr har polletten nog inte trillat ner i den allmänpolitiska debatten. De våldsbejakande extremistmiljöerna har blivit så stora att en reell risk för fler attentat är det nya normala. Att då inte ha kampen mot extremism som topp-prioritet är ansvarslöst, skriver Ann-Sofie ”Soffan” Hermansson på Twitter.

Soffan Hermansson är gruppledare för Socialdemokraterna och kommunstyrelsens ordförande i Göteborg.

-Pettersson tycke det är jättebra att hon tar kampen mot extremism seriöst och hon nu inte med extremism menar Sverigedemokraterna och mupparna i Nordiska motståndsrörelsen.

För mindre är två år sedan föreslog Hermansson: Kaosbabbar ska stoppas med kultur enligt S.

För ett drygt halvår sedan sa Soffan att ”Jag tror att vi varit för naiva om den religiösa extremismen. Det har funnits en ängslighet, att man är orolig att kritik ses som rasism”. Damen förklarade dock aldrig vilka hon menade med vi.

Soffan är en typisk sosse, aktiv i SSU:s förbundsstyrelse, började arbeta på Volvo, blev fackligt aktiv, arbete på Aftonbladet, jobbade åt Mona Sahlin på regeringskansliet, åt LO i Stockholm, politisk sekreterare åt kommunalrådet Göran Johansson i Göteborg, ombudsman för S i Europaparlamentet och nu  kommunstyrelsens ordförande i Göteborgs kommun.

Inte undra på att hon och ”Vi” har varit naiva, damen har aldrig varit utanför den socialdemokratiska sfären…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

7 thoughts on “Har polletten trillat ned hos Topp-Sossen

    • Dessutom är alla s-politiker bra på att ”snacka” !!!

      Men tyvärr så kan de inte ”snacka” så det ”går” !!

  1. Ett ljus i mörkret får nog säga att det är modigt av Soffan att överhuvudtaget uttal något som andas kritik av pketablissemangets narrativ om Menaområdets förflyttning till Sverige.

  2. Ja inte man kan inte beskylla dom för att vara särskilt clever. Hela 82:an saknar konsekvenstänk. fast gängkrigen rasar utanför deras sovrumsfönster röstar dom blint på sjuklövern.

  3. Det är inte lätt att skapa en vettig debatt när totaldominerande SVT/SR som i praktiken har ett informationsmonopol i etern bara vill prata om NMR.

Kommentera