Har polletten trillat ned hos Topp-Sossen


BROTTSLIGHET & TERRORISM. Tyvärr har polletten nog inte trillat ner i den allmänpolitiska debatten. De våldsbejakande extremistmiljöerna har blivit så stora att en reell risk för fler attentat är det nya normala. Att då inte ha kampen mot extremism som topp-prioritet är ansvarslöst, skriver Ann-Sofie ”Soffan” Hermansson på Twitter.

Soffan Hermansson är gruppledare för Socialdemokraterna och kommunstyrelsens ordförande i Göteborg.

-Pettersson tycke det är jättebra att hon tar kampen mot extremism seriöst och hon nu inte med extremism menar Sverigedemokraterna och mupparna i Nordiska motståndsrörelsen.

För mindre är två år sedan föreslog Hermansson: Kaosbabbar ska stoppas med kultur enligt S.

För ett drygt halvår sedan sa Soffan att ”Jag tror att vi varit för naiva om den religiösa extremismen. Det har funnits en ängslighet, att man är orolig att kritik ses som rasism”. Damen förklarade dock aldrig vilka hon menade med vi.

Soffan är en typisk sosse, aktiv i SSU:s förbundsstyrelse, började arbeta på Volvo, blev fackligt aktiv, arbete på Aftonbladet, jobbade åt Mona Sahlin på regeringskansliet, åt LO i Stockholm, politisk sekreterare åt kommunalrådet Göran Johansson i Göteborg, ombudsman för S i Europaparlamentet och nu  kommunstyrelsens ordförande i Göteborgs kommun.

Inte undra på att hon och ”Vi” har varit naiva, damen har aldrig varit utanför den socialdemokratiska sfären…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 


7 responses to “Har polletten trillat ned hos Topp-Sossen

 • Grune

  Damen i fråga har heller aldrig satt sin fot i verkligheten utanför dörren.

  Gilla

 • Mm

  Sosse adeln växlar snabbt, byter åsikt i stort sett varje dag, hej vad går..

  Gilla

  • Realist

   Dessutom är alla s-politiker bra på att ”snacka” !!!

   Men tyvärr så kan de inte ”snacka” så det ”går” !!

   Gilla

 • Kent

  Ett ljus i mörkret får nog säga att det är modigt av Soffan att överhuvudtaget uttal något som andas kritik av pketablissemangets narrativ om Menaområdets förflyttning till Sverige.

  Gilla

 • valentin

  Typisk sosse med krokodilbeteende, stor käft små öron

  Gilla

 • Nicklas

  Ja inte man kan inte beskylla dom för att vara särskilt clever. Hela 82:an saknar konsekvenstänk. fast gängkrigen rasar utanför deras sovrumsfönster röstar dom blint på sjuklövern.

  Gilla

 • Mike E

  Det är inte lätt att skapa en vettig debatt när totaldominerande SVT/SR som i praktiken har ett informationsmonopol i etern bara vill prata om NMR.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: