9 thoughts on “Ett verkligt miljöproblem

 1. Lysande! Problemet definierat. Vad kommer Sverige göra? Förbjuda plast, trots nedskräpningslag. Absolut precis som 2019s förbud mot fyrverkerier på.grund av ME-folk älskar att skjuta raketer.

 2. Som boende på Bali sedan 13 år kan jag säga att det ofta ser mycket värre ut december till mars, än på klippet ovan. Plast slängs överallt, regnet kommer, och det rinner ut i havet. Balineserna skyller gärna på Java trots att mätningar visar att nästan all plast kommer från Bali. Indoneser bryr sig om pengar, inte miljö.

 3. I de stora köp-ladorna är spolarvätskan minsann inlåst i säkerhetsskåp. Medan bomberna / vapnen säljs helt öppet, över disk. Harry : ”Vicken j-a smäll de´kunde bli”.

  Betr. bilåkande och miljö, så kör jag en modern diesel suv. Men för att ingå i Isabella´s dispens, så har jag alltid lite verktyg och en sten i skuffen.

  Hur många plockar upp skiten efter sig, när smällandet är över ?

 4. Precis, detta + utsläpp av gifter är de största miljöproblemet, många länder dumpar fortfarande sopor rakt ut i havet eller via floder. Plast i olika storlekar ned till sk microplaster pch nanoplaster så små att de kan tränga in i kroppen och bli kvar där. Sen alla gifter och bomber mm som har dumpats efter,andra världskriget rakt ut i Östersjön. Sen har vi det helt sjuka befolkningsökningen i många länder som nu tystas ned för att de istället ska kunna luras hit och ta över våra fina länder.
  Co2 har vissa perioder varit mångdubbelt större än idag och om man studerar temperaturkurvorna så verkar värmen komma före en ökad CO2- halt. För några år sedan förstördes minst 2 stora lager med isborrkärnor, orsakad av att kylanläggningarna havererade, sades det!? Varför hade man inte bättre skydd? men det går ju att hämta nya!

  • Lysande sammanfattning. Intressant med borrkärnorna. Undanröjande av bevis för motsatsen till klimateriteoremet.

 5. Nästan lika stort som överbefolkningen
  i U- länderna.
  Bidrag borde gå till sterilisering av, i första hand,
  muslimer.

  Inte just för att de är muslimer utan för att de
  följer koranen, som säger att de ska befolka
  och ta över världen.

  Vi behöver inte fler muslimer på jorden!

 6. Ett annat ”miljöproblem” är det smällare inkl.raketer som ju årligen drabbar oss några veckor,kring Jul/Nyårshelgerna….och detta långt in på morgontimmarna !
  https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2018/12/dsc_4190_1545843932-768×432.jpg
  Undrar därför vad sådana ”raketförsäljare” som den på bilden ovan,sysslar med under resten av året ?
  Är det möjligen han som säljer de manipulerade Dieselbilarna,från VW ??

 7. Isabella Lövin hälsar att om vi i Sverige slutar använda plast, slutar att köra bil, absolut inget flyg, inget köttätande och ett konsumtionsfritt år så är världen räddad.
  Isabella Lövin hälsar att ovanstående inte gäller henne och nomeklaturan i grönsakskommunisterna när de arbetar för att rädda världen.

Kommentera