Buss bombad i Egypten


Tre vietnamesiska turister och en egyptisk guide dödades och 11 andra skadades när en bomb utlöstes under en buss, med turister på väg mot Egyptens  världsberömda Giza-pyramider.

Nio av de skadade var vietnamesiska turister, och en var den egyptiska föraren. Sprängningen är den första dödliga attacken mot utländska turister i Egypten under sista året. Den sista dödliga attacken på utländska turister i Egypten var i juli 2017, när två tyskar knivmördades i en semesterort vid  Rödhavet.

LÄNK   FjärranÖsternredaktören säger som vanligt: Islam, en sprängande religion!


2 responses to “Buss bombad i Egypten

  • age

    Fästingar finns även i Egypten.

    Gilla

  • Mm

    Varför åker folk, naiva turister, frivilligt till muslimska länder, har de stor dödslängtan, det räcker väl med att vi har en stor andel av de mest galna islamisterna hos oss i väst. De som de inte vill ha kvar i sina muslimska länder skickar de hit och vill absolut inte ha åter.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: