Imamen: ”Bli gift och föda barn, det är kvinnans frihet”

ISLAM. Det är väldigt dåligt att västerlänningar har tagit sin kultur till Afghanistan. Det anser den afghanska imamen Gholam Mohammed Shaeq.

Samtidigt säger han att afghaner absolut måste följa sin egen kultur och sina egna islamska lagar när de flyr till Sverige – inte den svenska regeringens. De får inte gå i skolor eller till arbetsplatser där det både finns kvinnor och män.

Kvinnor får inte heller gå ut utan mannens tillåtelse: – Allah har gett männen rätten att bestämma över kvinnor.

Läs hela Magda Gads artikel på Expressen… 

-Pettersson säger att Expressen är en märklig tidning. Magda Gads artiklar från Mellanöstern är utmärkta men ändå bekämpar Expressen dem som är kritiska till islam och islamiseringen…

De män som vi har träffat som säger att deras fruar inte får gå ut utan deras tillåtelse gör alltså rätt enligt dig?– Det är absolut rätt, kvinnan måste alltid ha tillstånd för det från sin man, det är en speciell order som kommer från Allah.

Vi har träffat flickor som gifts bort när de har varit nio år, vad tycker du om det? – Ja, det kan man göra om flickan är frisk och utvecklad.

Kortfattat från Pettersson – Islam är skit…

Bilder från Expressen och Magda Gads andra reportage

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Imamen: ”Bli gift och föda barn, det är kvinnans frihet”

  1. 82% av dom Svenska kvinnorna vill konvertera till islam.

    Detta med att skaffa sig en utbildning och göra karriär är så omodernt.

    Bättre tillvaro är att bli bortgift vid åtta års ålder, och sedan bara få gå ut med sin gubbe i sällskap.

    Största misstaget vi gjort, var att skicka flickorna till skolan, och gett kvinnor rösträtt – inte männen som anser detta, tydligen – det är kvinnornas egen åsikt numera!

  2. Afghanistan är världens största producent av opium, råvaran till heroin. Man kan säga att det finns mycket skit i det landet. Vore bra om dom höll sig hemma så vi i Sverige slapp dem och deras narkotika.

    • Afghanistan toppar inte längre bara listan som största opiumproducent, utan har nu även tagit steget som världens största producent av hasch.

Kommentera