Hanif Bali ska praktisera bland ”vanligt” folk

INRIKES. Den moderate riksdagsledamoten har under tiden riksdagen är stängd ordnat en praktikplats på VW Trygg Bil i Tyresö, skriver han på Facebook. 

Under denna höst har det parlamentariska arbetet i stort stått still pga regeringskrisen. Förutom M-KD-budgeten är det inte mycket politik som producerats.

Så Hanif tänkte ta tillfället i akt att prova på ett hederligt yrke som bilmekaniker. Men främst lära sig mer om hur vi kan få till fler yrkeskunnigt folk, småföretagarnas villkor och hur man kan bygga en god arbetsmiljö.

Den 7-11 Januari skitar han ner sig som hederligt folk.

-Pettersson säger att det är ett bra initiativ. Är det ingen som kan ordna en långtidspraktikplats åt ”svetsaren”? Hanif kanske skulle lägga en motion i riksdagen om obligatorisk praktik för ”sandlådefolket”.

Nu agerar Hanif Bali lite i eget intresse, följer man hans twitterflöde så syns att han rätt nyligen tagit körkort och är rejält bilintresserad och rätt nyligen köpt en bättre begagnad Volkswagen GOLF VII 2.0 GTI, årsmoodell 2013.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “Hanif Bali ska praktisera bland ”vanligt” folk

 1. Motsatsen till vanligt är ju ovanligt !
  Finns det vanliga och ovanliga människor i Sverige som alltid påstår sig stå för alla människors lika värde och hur vet man vilken av dessa kategorier man tillhör ?

  • Ett halvt seriöst svar är väl att säga :
   Det är vanligt med människor som säger att de står för Alla människors. ..

   Men det är betydligt ovanligare att de kan definiera vad dom menar med det.

   Eller har jag missuppfattat frågan?

 2. Hanif B. Tycker jag är ett föredöme som politiker. Givetvis är ingen ofelbar eller bör ha status som någon gud, men han är modig som få och fanns det fler som honom så vore nog Sverige bättre.
  Jag tror att majoriteten av människorna som har bott här längre har ett orubbligt förtroende för statsmakten och det verkar inte vara så idiotsäkert och bra som det var förr. Att media inte verkar rapportera kritiskt gör nog inte saken bättre.

  • Vore bra om någon kunde få ut Annie Lööv i arbetslivet några veckor.
   Pröva på som ”pottkusk” kanske vore lämpligt, näsan sitter ju ganska högt.

Kommentera