Julparad i Damaskus, Syriens huvudstad


MELLANÖSTERN. I det muslimska landet Syrien har julfestligheterna pågått sedan i lördags. Damaskus lyser av juleljus, folk festar och har trevligt. 

-Pettersson ser inga hucklen och islamister, de har flyttat till flatheten i väst.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


6 responses to “Julparad i Damaskus, Syriens huvudstad

 • Stenbock

  Några rader som hör samman med Arabvärlden,och nyfödda Abzurdien sedan några årtionden,återger jag här åt er alla. Det hela kopierat från TV-text,med undantag av min personliga förklaring i slutändan.
  ” Svenskarna tillhör världens flitigaste porrkonsumenter enligt statistik från Pornhub. Sverige hamnar på 17:e plats av alla länder som besöker sidan.
  ”Svenskarna” vill helst titta på andra svenskar. ”Schwedish” var vanligaste sökordet !!!
  Söndag finns flest besökare och Fredagar, (är av religiösa skäl) de minst besökta.” Slut på citatet.
  Stenbock har ovan inom parentes antytt varför Abzurdien lyckats nå sådan lysande framgångar som vi tidigare inhemska,endast nådde inom sportvärlden.
  Nåja allt förändras ju….så även befolkningsstrukturen.

  Gilla

 • Tanten

  Märkligt! Många kristna i Syrien alltså?
  Såg många huckletanter i publik etc. Vita hucklen…

  Gilla

 • Stenbock

  Ja även om denna interna fest,som sponsrat av Syriens turistnäring, framgick det trots allt ett budskap om,att det även finns normala människor i detta viktiga land.
  Eller som Assad uttryckte det för ett antal år sedan: ”Faller vårt land i islamska händer,ligger vägen totalt öppen för invasionen av Allahs trupper mot Europa” !

  Gilla

 • Ståfräs

  Feminister o Metoo bara hatar att det inte är slöjtvång i Syrien.

  Gilla

 • Tore

  Det står inte på fören en representant för tidelagssekten tycker att han absolut måste spränga sig själv och döda otrogna.

  Gilla

 • Jack

  Det är dom kristna som gör att Syrien fungerar. Samma som här, vad ska dom ha muslimidioterna till? Dom gör en massa jävelskap hela tiden.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: