Löfven: Hemliga möten pågår mellan fyra partier


REGERINGSBILDNING. I ”största hemlighet” pågår möten mellan S, MP C och L utan mediers insyn, bekräftar Stefan Löfven (S) skriver Expressen.

– Väljarna ska veta att det pågår ett arbete, det är inte så att vi sitter still här. Fyra partier ingår, på lite olika sätt, säger han till tidningen.

Samtidigt säger Löfven att han står fast vid inviten om att förhandla med arbetsrätten med C och säger att arbetsmarknaden har förändrats sedan lagen om anställningsskydd kom till på 70-talet.

-Pettersson fattar inte hur något som är hemligt kan stå i Expressen, men jag är inte högavlönad journalist så…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


16 responses to “Löfven: Hemliga möten pågår mellan fyra partier

 • Punto

  Det måste vara fel med hemliga möten i en demokrati!!!!!!!

  Gilla

 • Grune

  När skall det införas politik i riksdagshuset ???????

  Gilla

 • Grune

  Vad som behövs är en generalstrejk.

  Gilla

  • Orvar d.ä.

   Jättebra idé – alla sjukskriver sig en vecka samtidigt!

   Och när man hållit på ett tag, borde kanske makten mjukna lite, och kanske börja tänka lite på oss, som slavar in deras löner och miljarder, som dom så frikostigt stör runt sig.

   Eller inte, bara tar feta utlandslån, och fortsätter som vanligt.

   Lite ”kul” samhällskonstruktion vi har, dom som bestämmer kan ta hur mycket som helst i lön, och räcker inte pengarna till deras feta löner och idiotprojekt, då skuldsätter dom oss alla.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Lilla MP som är kvar i riksdagen endast på grund av stödröster från extremvänstern i senaste valet får fortsatt vara med och sänka Sverige totalt !
  Är någon utanför begåvningsreserven förvånad?
  Nej, tänkte väl det.

  Gilla

 • ruben

  Bevare oss från dessa notoriska skattehöjarpartier. Jag förstår inte hur de kan ha några väljare när de plågar sina skattebetalare med orimliga kostnader för, vad jag tror misstänkt olaglig hantering av invandring. Invandring med stora brister på effekt och säkerhet. Regering och myndigheter riskerar allvarliga problem i Sverige till noll global nytta. De riskerar sjukdomsepidemier, kriminalitet, överbelastar vård och utbildning samt skapar långvarig politisk och ekonomisk instabilitet. Må myndigheterna någon gång fatta vad experten professor Hans Rosling sa. De stora massorna av nödställda kan inte fly till Sverige eller EU. De behöver hjälpen där de befinner sig. Vi gör tvärtom. Drar in på den hjälpen, för att finansiera vår obegripliga invandring med skyhöga kostnader och katastrofalt resultat.

  Gilla

 • Mats

  Helt rätt Pettersson.
  Lögn och hatmedia sprider lögner som vanligt.
  ‘hemliga möten’

  Gillad av 1 person

 • Lellegoo

  Lövens våta dröm har ju länge varit att splittra alliansen. Tydligen så till den milda grad att kostnaden i form av ett splittrat S anses OK. Det här är rena raketbränslet för SD.

  Gilla

  • Kallle7

   Raketbränsle, jo, men det blir 4 år till med katastrofpolitik och till nästa val har de korkade väljarna glömt allt, precis som detta val då de helt verkade ha glömt DÖ och på allvar trodde att det faktiskt fanns 8 partier att välja mellan istället för det faktiska 2 (SD och resten) som var det realistiska valet.

   Media och myndigheter har strax 4 år på sig att vilseleda och förvilla väljarna, S kommer dessutom att få många nya väljare av de nyhitkomna.

   Gilla

 • lassezx

  Den s.k arbetarledaren Löven säljer nu ut det sista skyddet arbetaren har
  i dagens Sverige. Men köttgrytans doft är starkare än de arbetare med de osäkraste anställningarna kan avge. Även anhöriginvandringen kommer öka efter att MP, C och L fått gehör.
  Men ytterligare några skattehöjningar ordnar finansieringen av ovanstående löften.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vad väljarna tycker, är tydligen ännu hemligare för Stefan Löfven.

  Gilla

 • Svettigt för svetsaren

  Facket säger nej. S får absolut inte röra runt i arbetsrätten. Hellre ett extraval enligt facket. Svetsaren tar stora risker med sina väljare.

  Gilla

  • Macke

   Stefan Löfven är dessutom en tidigare Fack- pamp.
   Nu är han på G att förhandla om arbetsrätten.
   De inne i LO- borgen har gått i taket.
   Men vad göra för att få Annie Lööf med C och få deras röster.
   När C tidigare har röstat bort honom.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Sossarnas knähund LO kommer snart att vara tyst om arbetsrätten och lydigt gå i Lövens koppel igen !

   Gilla

  • Grune

   Han skiter väl fullständigt i väljarna !!!!!!!!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: