Hon som splittrar


Annie Lööf är den som bär skulden till den uppkomna situationen. En partiledare som höjer sig själv till skyarna, men som leder ett parti som under henne inte lyft högre än 9% och som nu ser en sjunkande kurva i opinionsmätningarna.

Annie Lööf är den som splittrade Alliansen. Annie Lööf är också den som kommer att splittra Socialdemokraterna, då hennes krav på Stefan Löfven inte faller LO och de enskilda fackförbunden i smaken. Annie Lööfs krav på både Löfven och Kristersson innehåller bl.a. samma generösa asylregler som de som skapade kaoset 2015. Därmed kommer Annie Lööf också att lyckas splittra ett allt trasigare Sverige.

Det är så hon kommer att gå till historien. Hon som splittrade.


19 responses to “Hon som splittrar

 • robbcos

  Hon måste ha en hållhake på vår mesiga talman.

  Gilla

 • Langmore

  Lööf gör som hon vill, de andra i riksdagen gör som de vill. Vi väljer våra representanter utifrån vad de säger i valrörelsen.
  Men att fimpa Alf Alfsson var konstigt ha sa vad han och partiet tyckte, men fick ändå gå, där begriper jag inte logiken.

  Gilla

 • Carl ekström

  En skitstövel tycker jag.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Men Löven tycks gilla lilla Annie !
  Ett samarbete mellan S, C och L är nog tyvärr ganska sannolikt, inte för Sverige och äkta svenskars bästa utan för att som Löven Annie och Björklund alltid tjatar om hålla SD och högerpopulismen borta från politiskt inflytande.

  Gilla

 • Tore

  Hon är inget annat än en egocentrisk halvkorkad egenkär ung kvinna som gillar att höra sin egen röst.
  Med andra ord en helt vanlig ung kvinna i det feministiska pajas landet Sverige.

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Annie är väl tjejen på glasberget, Stefan och Ulf halkar på dess hala väggar. Bedömer oddsen så här:
  1) Stefan 50 %
  X) extraval 10 %
  2) Ulf 40 %

  Gilla

 • Thomas

  Om så Annie Lööf var den sista kvinnan på jorden skulle jag inte föra släktet vidare med att besudlas av den kvinnan!

  Gilla

 • Kalle Anka

  Annie Lööf spelar roulette med hela landet som insats,hoppas och tror att fler väljare kommer att lämna detta falska skitparti.

  Gilla

 • Lellegoo

  Vad Annie inte verkar förstå är att hon i alla lägen 3+ år aktivt kommer att behöva stödja S-MP-V-beslut. Visst kan man i förväg förhandla om frågor och politik, men därefter träffar verkligheten fläkten. Darrar hon då på manschetten faller regeringen om frågan är av tillräcklig dignitet.

  Annie Lööf BLIR ett stödhjul för Löven oavsett om det uttrycks på annat sätt.

  Gilla

 • EH

  Det är lätt att skylla allt på en person men är alla andra mähän! Varför låter de henne hållas? Det gäller både hennes partigrupp och de andra partiledarna. ”Svansen” är den farligaste. Att inte säga ifrån när man tycker något är fel leder slutligen till något ännu hemskare.

  Gilla

 • Kent

  Annie Lööv är inget annat än en vandrande katastrof.
  Att sticka handen i ett ormbo känns betydligt säkrare än att ta Annie Lööf i handen.
  Totalt principlös där det enda heliga är hennes eget ego.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Mångkulturälskande Annie bor väl inte i något av Sveriges numera stackars utsatta mångkulturella ghetton som hon och övriga 7 klövern vurmar för ?

   Gilla

 • tikamax

  ”KOM TILL SANS, TJEJEN!!” DU måste förstå att SD är det NÄST POPULÄRASTE PARTIET I SVERIGE och ditt parti ligger väldigt lågt i förhållande till väljarnas VAL idag. DET betyder att EUROPA och 1 miljon 100 000 SVENSKAR INTE HAR FEL. SD borde vara en SJÄLVKLARHET i en svensk REGERING och JU FORTARE DU ANNIE LÖÖF och de andra partiledarna inser detta och inräknar ert EGNA SUNDA FÖRNUFT i detta BESLUT, KAN en regering bildas i SVERIGE med SD så att vi VÄNDER PÅ DEN SNART SVARTBRÄNDA STEKEN som SVERIGE REPRESENTERAR och RÄDDAR DET som RÄDDAS KAN.

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Snälla Tikamax, sluta använda versaler inne i text. Det är så jobbigt att läsa.
   Har betydelsen att versaler betyder att man skriker ändrats?

   Gilla

 • Cesil.

  Reinfeldt tvingade oss att ”öppna våra hjärtan” .
  Långt senare insåg Löfvén att ”han varit naiv”.
  Och Björklund körde på ”ända in i kaklet”.
  Nu står dom där alla sju.
  Och Åkesson hälsar ”God Jul” från Thailand.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Så upptäcker du en kvinnlig psykopat på jobbet……………..

  1. Överdriven charm

  – Psykopater är mycket charmigare och trevligare än genomsnittet. Men ofta kan de svänga snabbt från att ge total uppmärksamhet till att stänga ute en person i kylan.

  2. Grandios självuppfattning

  – Den här sidan är inte riktigt lika stark som hos män, men den kvinnliga psykopaten är ofta uppmärksamhetskrävande och vill gärna stå i centrum. Det kan bli mycket dramatik runt henne, med snabba kast mellan vrede och tårar.

  3. Lögner som härskarteknik

  – Psykopater ljuger generellt väldigt mycket, även om helt meningslösa saker. Men kvinnliga psykopater använder också lögner som härskarteknik. En chef kan till exempel hitta på inför ett helt rum att någon är sen till ett möte, att budgetmålen inte uppnåtts eller andra saker som inte stämmer.

  4. Brist på empati och ånger

  – Om psykopaten har gjort någon illa går hon direkt vidare utan att visa några känslor. Inom forskningen skiljer man mellan affektiv och kognitiv empati. Psykopater kan kognitivt förstå andra människors smärta, men de saknar affektiv empati och kan alltså inte känna något med den andra personen. De ser det istället som värdefull information som de senare kan använda i manipulationssyfte.

  5. Vackert språk – utan känslor

  – En kvinnlig psykopat har i regel en mycket god verbal förmåga. Hon kan vara fantastisk på att redogöra för händelser, men har svårt att redovisa känslor. Så det kan vara ett första test: se hur personen hanterar att beskriva händelser utifrån sina känslor istället.

  https://kampanj.expressen.se/nextory/ar-din-kvinnliga-chef-psykopat-testa-sjalv/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: