Hemskt – gymnasieelever såg polis med k-pist

BROTTSLIGHET. Gymnasieskolan Hässleholms tekniska skola fick utrymmas på torsdagen efter en kraftig explosion. Händelsen utreddes inledningsvis som ett misstänkt terrorbrott.

På eftermiddagen meddelade polisen att man avskrivit misstankarna om terror. En man har gripits och inga personer har skadats.

-Pettersson noterar att Dagens Nyheter tycker det är hemskt för eleverna, inte sprängningen utan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “Hemskt – gymnasieelever såg polis med k-pist

 1. I dagens stackars mångkulturella Sverige tål man inte att se en K-pist, tur att dessa stackare inte behöver göra militärtjänst !
  Vilken patetisk sjuklig svensk ynkedom.

 2. Folk vänjer sig.
  De bevittnar den återkommande halshuggningen och ett par stympningar på torget på fredagskvällen innan de åker hem och äter tacos på halalslaktad nötfärs för det är så det ska vara enligt sjukklövern.

 3. När det islamistiska kalifatet är ett faktum i landet kanske inte en kpist skrämmer så mycket, det är nog galgkranarna för hängning på torget som blir mer skrämmande.

  • Folk vänjer sig.
   De bevittnar den återkommande halshuggningen och ett par stympningar på torget på fredagskvällen innan de åker hem och äter tacos på halalslaktad nötfärs för det är så det ska vara enligt sjukklövern.

 4. Om man är ute och flyger i Europa så är det vanligt med soldater i full stridsmundering inclusive kpistar som patrullerar både utanför och inne på flygplatsen.

 5. Ja oro,illamående och ”hemska känslor” kan ju uppträda lite hos oss alla.
  En av de orsakerna,att jag enbart läser rubriker från Abzurdsk PK-press. Det är framförallt illamående som drabbar Stenbock,när han vid några tillfällen lurat sig läsa ”brödtexten”…
  F.ö. samma känsla som dyker upp,när jag ser de tältbeklädda beduinerna,skrida fram på ” våra gator o. torg ” !
  Slutligen tycker jag det var ”hemskt”,när man stängde ner Barsebäck.
  I dag saknas el nere hos oss i söder och nu tvingar vi betala dyra ”överföringskostnader”,plus skatt på skatt .(troligtvis av importerad el)

 6. Själv skulle jag bli glad om jag såg poliser med k-pistar lite varstans. Skulle kännas tryggt.

Kommentera