Vänsterpartist hoppas på SD


När Abdikarim Hassan valdes in för Vänsterpartiet i Kristianstad, hade han redan ett antal domar på sig.

Olovlig körning, narkotikabrott, misshandel och nu har han uteslutits för det kanske hemskaste brott som finns. Han talar med SD.

Trots domarna kunde Hassan väljas in i fullmäktige genom att han personkryssades in. Ganska snart visade det sig att han inte röstats in i fullmäktige för att han gillar och stödjer Vänsterpartiets politik. Bara ett par månader efter valet hoppar han av och blir politisk vilde.

Nu har han inlett en valteknisk samverkan med Sverigedemokraterna i förhoppning att hans politik ska få gehör. De domar han har på sig och det faktum att han inte representerar Vänsterpartiets politik, gjorde att han snart nog uteslöts ur partiet.

Innan Hassan anslöt sig till Vänsterpartiet återfanns han i Socialdemokraterna. Vad Hassan egentligen vill står att läsa ganska tydligt i dessa rader.

”De röster jag har fått är från personer som vill att jag ska sitta i fullmäktige och många av dem skulle kanske inte ens gått och röstat om jag inte hade sagt åt dem att det är viktigt”

Fråga er hur många utomeuropeiska invandrare som idag sitter i det politiska finrummet för att deras landsmän röstat dit dem? Fråga om deras intresse ligger i att värna staten, kommunen eller deras egna intressen? Jag tror på det sista.

SVT

O.T. Idag publicerar Kristianstadsbladet nyheten om en vänsterpartist som dömts för grovt barnpornografibrott. Vi får se om David Baas tycker det är ett lika grovt brott som att uttrycka sig burdust i sociala medier och avslöjar pedofilens identitet.


2 responses to “Vänsterpartist hoppas på SD

  • Anders Nilsson

    Det finns bara ett brott som är värre än att tala med en sverigedemokrat och det är att vara pensionär och uttala sig oförsiktigt på facebook.

    Gilla

  • ossie

    Tar man med honom på sina listor så får man stå sitt kast.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: