Vänsterpartiet bildar valteknisk samverkan med SD och VF

INRIKES. Vänsterpartiet i Vetlanda har bildat valteknisk samverkan med Vetlanda Framåtanda och Sverigedemokraterna, rapporterar Vetlanda-Posten.

Oppositionen i Vetlanda är delad, något som tidningen har skrivit om tidigare. Vetlanda Framåtanda bekräftade i förra veckan att de inleder valteknisk samverkan med Sverigedemokraterna, under måndagskvällen höll Vänsterpartiet ett möte, där styrelsen i enighet beslutade om att ingå valteknisk samverkan med Vetlanda Framåtanda och Sverigedemokraterna.

-Pettersson säger att det är inga konstigheter, en cykelväg här och en skola där. Vuxna människor borde kunna komma överens om sakfrågor, men i riksdagen…

I Hörby blev det stort rabalder i fullmäktige på måndagskvällen. Socialdemokraterna bojkottade julbordet, och uteblev från mötet när de ajournerade förhandlingarna återupptogs. Orsaken till att Socialdemokraterna valde bort det årliga julbordet var att SD är största parti och inte driver den politik S vill.

Så blir det när barnungar ska vara med och bestämma…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Kommentera