Sverige tar emot mer än tio gånger fler asylsökande än Norge

INVANDRING. Dags för en jämförelse av antalet asylsökande mellan Sverige och Norge. De senaste 3 veckorna, 48-50, tog Sverige emot mer är 10 ggr fler asylsökande än Norge.

Veckorna 48, 49 och 50 såg det ut som nedan

 • Sverige 1320 asylsökande
 • Norge 111 asylsökande

-Pettersson säger att till detta kommer det anhöriginvandrare och så håller det på vecka efter vecka, månad efter månad, år efter år men det är lugnt. Den tillförordnade statsministern, Stefan Löfven, säger att gränserna är stängda och att vi ligger på EU:s miniminivå.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Sverige tar emot mer än tio gånger fler asylsökande än Norge

 1. Apropå att kosta på……….

  Kommunerna skuldsätter sig alltmer.

  ”Sveriges kommunala förvaltning skuldsätter sig mer än tidigare. Skulderna, mätt som emitterade värdepapper och lån, har dubblerats under de senaste 7 åren.

  I kommunal förvaltning ingår utöver kommuner även landsting och vissa övriga kommunala enheter. ”

  https://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/finansmarknad/finansrakenskaper/finansrakenskaper-kvartal-och-ar/pong/statistiknyhet/finansrakenskaper-tredje-kvartalet-2018/

 2. England kommer att stram åt invandringen när Brexit går igång. Endast personer med hög inkomst och utbildade som behövs släpp in.
  När de stramar åt kommer många av de som inte passar in som utbildade och behövande i England, välj den humanistiska stormakten Sverige och infogas i beteckningen ”nyanlända”.

 3. Bra dock att invandringsindustrin har fullt jobb….. BUT t.o.m. November i år ligger väl lite över 120 000 . . men lejonparten är BUT för anhöriga….

 4. En stor del av dessa livnär sig på olika kriminella sätt.
  En sådan grupp,har inriktat sig på att slå ner och råna,-framförallt äldre kvinnor- i Helsingborg .Under senaste veckan är det nu c:a fem som utsatts.Senast i eftermiddags blev en 70-årig kvinna sparkad omkull,och rånad på sin börs !
  Sedan finns de som sitter tillbakalutade på sin tilldelade gratis boenden, och med telefonen,söker lura av äldre pengar genom att olika trick.
  Nog är det en tillgång,eller hur brukar ”Svittsaren” beteckna dem ?

Kommentera