Sverige tar emot mer än tio gånger fler asylsökande än Norge


INVANDRING. Dags för en jämförelse av antalet asylsökande mellan Sverige och Norge. De senaste 3 veckorna, 48-50, tog Sverige emot mer är 10 ggr fler asylsökande än Norge.

Veckorna 48, 49 och 50 såg det ut som nedan

  • Sverige 1320 asylsökande
  • Norge 111 asylsökande

-Pettersson säger att till detta kommer det anhöriginvandrare och så håller det på vecka efter vecka, månad efter månad, år efter år men det är lugnt. Den tillförordnade statsministern, Stefan Löfven, säger att gränserna är stängda och att vi ligger på EU:s miniminivå.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


14 responses to “Sverige tar emot mer än tio gånger fler asylsökande än Norge

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: