Dom har humor också

Israelerna som utan konkurreras är det mest framgångsrika folket i Mellanöstern, har dessutom humor! Dom låssas nu att dom tror att dom skall kunna få FN styrkan som skall bevaka gränsen mellan Israel och Libanon att göra sitt jobb!

Nu begär Israel (humoristerna) att USA skall sätta press på Libanon och den där placerade ”United Nations Interim Force in Lebanon (UNIFIL)” för att få dessa att hjälpa till att finna och förstöra de tunnlar som de ”fredliga och humana” i gruppen Hizbollah. (Hizbollah är en grupp judehatande muhammedaner).

Israel kräver nu att både UNIFIL och den libanesiska regeringen tar ansvarar för att Hizbollah brutit mot resolution 1701 med sina tunnlar som tränger in i israeliskt suveränt territorium.

Men enligt Al-Akhbar har majoriteten av de länder som deltar i den internationella styrkan uttryckt sitt vägran att vidta några åtgärder som skulle kunna ”förarga” de mordlystna muslimerna i Hizbollah.

LÄNK

4 thoughts on “Dom har humor också

  1. Jag tar för givet att jag med mina skattade pengar bidrar till den FN-styrkans ordervägran att inte lösa sin uppgift.

  2. Ha ha, tillåt lite juleskoj såhär i förtid, FN (UN) liknar mer och mera Folkeförbundet där etablerades efter WWI och imploderade efter en ganska kort karriär.
    Lägg ner FN (UN) och etablera ett förbund med enbart demokratier!

    Resten kan vara observatörer för egna medel, såklart utan rösträtt…

    • Kan ALDRIG HÄNDA så länge som svenska MW med sitt pekande finger styr och ställer med bullar och kaffe i säkerhetsrådet…..
      Men man vet aldrig om ”solen går upp i velårn” !!!
      Men humor var det HELT KLART å skönt att den finns fortfarande…

Kommentera