Råttorna har tagit över Rinkeby


SANITÄR OLÄGENHET. På flera gårdar i Rinkeby kryllar det av råttor som har byggt gångar under marken. Råttproblemen har enligt boende ökat de senaste åren men nu lovar bostadsbolaget Familjebostäder att lösa problemet.

Lars Björk från Familjebostäder menar att råttproblemet har ökat det senaste halvåret. I dagsläget har Familjebostäder lagt ut 15 råttfällor i Rinkeby men råttorna springer fortfarande fritt.

Läs mer på SVT…

-Pettersson tror knappast att det blir färre råttor med lägre hyror, det gäller att stoppa inflyttningen av nya och hålla rent omkring sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


21 responses to “Råttorna har tagit över Rinkeby

 • Räven

  Samma i Rosengård i Malmö. Tidigt på morgonen träffade jag själv på två såna söta individer. Nedskräpningen är brutalt där. Från pizzakartonger till plastpåsar finns allt möjligt. Man kan inte ana det om man inte ser det själv.
  Behövs väl inte säga att jag har sagt upp mitt uppdrag där.

  Gilla

 • Thomas

  Råttor trivs bland likasinnade. Klart de känner sig hemma i Rinkeby

  Gilla

 • Kurt

  Klart att de Tvåbenta invasiva råttor attrahera sina fyrbenta kollegor allt för att känna sig som hemma,
  Ha någon en förklaring varför ohyra, råttor mm sprids mest i de av tvåbenta ohyran ockuperade områden.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Har råttorna tagit över Rinkeby ?
  Hmmmmmmm, här gäller det att tänka tyst.

  Gilla

  • Ruth Magnusson

   Exakt, man pliktar inte för tankarna.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Nej inte än men snart kanske man i förebyggande syfte får plikta för sina tankar, man kan aldrig vara säker på någonting i dårhuset Sverige !

    Gilla

 • Thomas

  När Khaten är borta

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Precis som vanligt då SVT ska rapportera från invandrarområden. Man snackar bara om symptomen, men aldrig om orsakerna. Orsaken till råttinvasionen ligger naturligtvis i de som göder problemet. Alltså de aningslösa individer som själva strör sopor omkring sig. I vanlig ordning kommer media att skylla på svenska turister som kommit hem från utlandet och slarvat med packningen…precis som med kackerlacke-problemen i Rosengård…

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Nej aldrig tala om orsaker till varför saker uppstår i Sverige då kan ju den där obehagliga sanningen komma fram och då måste kanske någon stackars sate ta ansvar vilket är helt uteslutet i dagens mytomaniska Sverige där allt censureras och ständig en mörkläggning pågår men så fungerar alla diktaturer !

   Gilla

 • Utled

  Inför man mångkultur får man ta hela kittet.

  Gilla

 • G54

  Så nu har även dom fyrbenta råttorna tagit över Rinkeby.

  Gilla

 • Grune

  Kommentarer.
  översta bilden. Du betalar väl inte hyran för det göt jag ( sos ).

  Gilla

 • Axel

  Skicka tillbaks råttorna dit dom kom frän!

  Gilla

 • tikamax

  Jag tror det har med hur man tar hand om sina EGNA SOPOR….

  Gilla

  • Grune

   Om man är en fattigpensionär utan bil och dessutom sjuk och när bostadsbolaget man hyr av eller kommunen har stängt sopnedkasten så är det svårt att försöka hantera soporna på annat sätt än vad vår nya kultur har lärt oss nämligen KASTA SOPORNA DÄR DU STÅR.

   Gilla

  • Ståfräs

   1 idiot tycker att andra skall ta hand om soporna, grattis

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Denna tumme ner tillhör kanske en sådan där fin och öppenhjärtlig svensk som känner sig trygg med 7 klövern och dagens svenska samhällsutveckling !

    Gilla

 • Brasklappen

  Vissa asylinvandrare tar med sig bostadskulturen från hemländerna och det är bara FAKTA….!!! Bilderna visar Somalier och de är människor som inte kan torka sig själva i arslet utan ska ha och får allt från socialen. RINKEBY är ett mycket dyrt område med fina lägenheter och stora grönytor mellan husen. Det är en mycket hög bostadsstandard dessa socialfall får i Costa Gratis! Det är packet som Socialdemokraterna fyllt dessa områden med som är felet, bostäderna är det inget fel på, ligger dessutom på 20 minuters avstånd från T-centralen med Tunnelbana! Politikerfrälset borde skämmas!!!

  Gilla

  • Brasklappen

   Somalia är ett av de U-länder som politikerfrälset utsett till asylland, – annars skulle de inte vara i bl.a. Rinkeby!!!

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: