Frankrike: En revolt mot Europas elit?

av Bruce Bawer  •  16 december, 2018

 • Kanske är det nu det händer – allmänheten i Västeuropas kamp mot elitens katastrofala multikulturella och globala projekt.

I åratal har de som skriver och oroar sig om islams uppgång i Västeuropa vetat att så småningom, om regeringarna i dessa länder inte gör stora förändringar så kommer något bli lidande. Än så länge hade de infödda varit anmärkningsvärt lugna. De hade svalt mycket. Deras ledare hade fyllt sina länder med enorma antal invandrare från Mellanöstern och Nordafrika, ett oproportionerligt antal som gjorde det klart och tydligt att de inte hade någon avsikt att gå med i eller bidra till sina värdsamhällen utan istället var nöjda med att ta, skada och förstöra, och fast beslutna att i det långa loppet övervinna och härska.

Ingen hade någonsin frågat Västeuropas invånare huruvida de ville att deras länder skulle förvandlas så radikalt på detta sätt. Förvandlingen blev dessutom alltmer intensiv för varje år. Någon gång skulle så klart det infödda folket i Västeuropa reagera.

Läs vidare

13 thoughts on “Frankrike: En revolt mot Europas elit?

 1. Nu sprider och rapporterar svensk och övrig PK-media nyhet om att 7-årig Guatemala flicka tragiskt dött vid gränsen mellan Mexiko och USA och nu ska detta utredas !
  För inte så länge sedan spreds bilder världen över på dött barn på en strand.
  Den svenska anti-Trump journalisten Carina Bergfeldt är nu eld och lågor när hon rapporterar om detta från USA och läser man mellan raderna så är inte svårt att höra vems fel detta är, gissar på D.Trump !!!!!!
  Är det någon som tvingar föräldrar att bege sig till gränsen mot USA med sina små barn ?

  • Är inne på din linje! De enda som är ansvariga för flickans bortgång ÄR de/föräldrarna som tagit med flickebarnet. Liksom pojken som dog på stranden där det visade sig att pappan tillika människosmugglaren levde ett ordnat liv!
   Det är alltid lätt att skylla på andra för sina egna misstag! carina b är en hycklare av rang som borde fundera på att byta arbete för hon är en lögnare.

  • Pappan till barnet på stranden skulle ju till Sverige och laga gaddarna för 50 spänn,
   och fortfarande strömmar pappor norrut, av samma skäl.

   Samtidigt läggs matsedeln om hos Äldrevården, numera bara välling, av andra skäl….

 2. Det mångkulturella Frankrike har en hel del att ta tag i framöver !
  Idag får Frankrike sota för kolonialtiden.

 3. Macron ansåg att diskussionen inte ska föras ute på gatan.
  Han vill nog ha den i varma och oåtkomliga rum hos Eu, där pratas det högt över människors huvud om hur dumma de är som inte litar på de ”folkvalda”.

 4. Boeuf. Säg till när jag ska rycka in. Jag har utbildning från statens skola för dödande. Militärtjänstgöring heter det visst. Jag tror jag kan leta fram en gul väst också. Var ses vi?

 5. Inte för det hör hit,men känner för att informera om att ”Zigenarbiff”,nu döpts om till ”Pusztabiff”.
  Detta så ni inte sitter som åsnor,när matsedeln presenteras !

Kommentera