SVT om den ”misstänkta” terrorn på julmarknaden i Strasbourg

ISLAM. Som vi rapporterade igår sköt polisen ihjäl den muslimske terroristen, 29-årige Cherif Chekatt i Strasbourg. 

SVT var snabba att rapportera om mannens död, men inte ett ord om muslim, terrorism, islam eller eller gärningsmannens marockanska rötter. SVT beskriver inte ens morden på julmarknaden som terrorism.

-Pettersson är imponerad att public service lyckas undvika detta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

13 thoughts on “SVT om den ”misstänkta” terrorn på julmarknaden i Strasbourg

 1. — men, ingen kan väl vara okunnig om att socialdemokraterna har stark påverkan på SVT!

  Kontraktet som socialdemokraterna skrev med muslimerna 1999 är ju
  alltjämt gällande!
  D.v.s. socialdemokraterna måste aktivt agera för att Sverige blir en
  islamisk stat – kalifat med sharialagar.

  => Då utgår SÄPO !
  => Då behövs ingen ”säkerhetspolis”!
  => Då blir då nu!
  D.v.s. vi är på väg in i det nu —- men nästan ingen fattar det!

  Känner du dig trygg?
  Jag är rädd!

 2. Att en journalist inte vill skriva korrekt och seriöst vid terroristdåd måste förmodligen bero på att den sympatiserar eller har kopplingar på något vis, för varför skulle en journalist vilja utelämna information vid något så stort som terroristdåd.

  • Svaret är enkelt. Jobbar man på SVT eller fulmedia törs man inte säga något som regeringen inte vill att folket ska veta. Därav våra urusla ”journalister”…

 3. Dom vill naturligtvis i vanlig ordning göra så mycket sken som möjligt av att han var en helt vanlig Fransman, som t o m kanske var på jakt efter invandrare!

 4. SVT går politikerfrälsets ärenden och mörkar sanningen. SVT bör läggas ner som Alternativ för Sverige vill. SVT kan återuppstå men med schysst ärlig journalistik som inte vinklas för att passa en politiskt korrekt världsbild! Det kommer troligen att bli nyval, då lägger jag min röst på SD.

  • SVT kör en kampanj om klimatet och igår hörde jag ordet ”klimatflyktingar”. Det är en massiv, falsk propaganda från SVT och kanske blir ”klimatflyktingar” något vi ska räkna med om vi inte sätter ner bägge fötterna och säger ifrån. De som utmålar sig som offer när det gäller klimatet var bl.a. Sydafrika, Indien och några till – länder som skitar ner värre än några andra samt har okontrollerad barna-alstrande, ju fler vi blir på jorden ju mer resurser krävs men det tycker inte SVT och Jan Helin eftersom det aldrig nämns…..

 5. Överraskad! Inte jag.
  Låt säga att det hade varit en kuf som hade uttryckt lite lösa högerextrema åsikter på nätet då hade inte regimmedia varit återhållsamma med informationen.

Kommentera