Anders Lindberg är jätteledsen…

INRIKES. Carl Melin är socialdemokrat, s-debattör  och skribent på Aftonbladet. Nu tycker han syns om socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör. 

”Anders Lindberg är en av de snällaste mskor som finns. Han och hans familj lever med skydd pga hat o hot mot rasister. Han jobbar även ideellt som barn- o ungdomsledare på den lilla lediga tid han har. Nu väljer en partiledare (EBT) att smutskasta honom i en riksdagsdebatt”, skriver Melin på Twitter. 

Anledningen är detta som Kristdemokraternas ledare sade under dagens riksdagsdebatt:

”…Regeringsbildningen har nu pågått i fler månader och det är sorgligt att se hur det fått den rödgröna opinionsbildningen att passera anständighetens gräns.

Aftonbladets LO-ägda ledarredaktion har jämfört Ulf Kristersson med en nazistisk samarbetsman.

Och Socialdemokraterna själva har påstått att om en alliansregering tillträder så har vi placerat oss på ”fel sida av historien”.

…Låt det sjunka in….

Jag ska ärligt säga att jag vet inte vad som är värst. Om de tror på det som de säger – eller om de medvetet gör sig till…”

Läs hela Ebba Busch Thors tal HÄR

Anders Lindberg påstår nu att han inte jämfört Ulf Kristersson med en nazistisk samarbetsman, att han kallat både den ena och den andra för nazist och massa annat är tydligen inte sant och skulle det vara sant så är han journalist och dom får tydligen uppträda och säga vad dom vill och fan ta den som hotar en sådan…

Några Tweets från Anders idag, ibland undrar Pettersson om den mannen finns i verkligheten…

Tidigare av Anders Lindberg, läs texten under bilden…

21 thoughts on “Anders Lindberg är jätteledsen…

 1. Anders Lindberg på hemlig adress? Tillåt mig småle. Valan säger att denna ”hemliga adress” är mellan Söder Mälarstrand och Hammarby slussväg.

 2. Jag får kräks i munnen av den karln. Likadant med Lena Melin då hon äter småfåglar. Kråkor tror jag det är.

 3. AL borde ha blivit en produkt som landat på lakanet egentligen
  Men problemet vi har idag är att han inte vart det, nu får han sitta och skriva vänsterblivet så mycket han orkar med god tro. Sedan jobbar han ideelt med barn och indoktrinerar dom i hans vänsterblivna värld

  Låt det sjunka in

 4. Det stämmer med koncentrationsläger och ett låg i Tjörnarp, där har facket en kursgård idag om det är exakt på den platsen men i Tjörnarp var det

  • Korna är snälla men inte socialister, däri ligger skillnaden på idisslande boskap och A.L !!!!!!

   • Om fyrbenta kossor hade rösträtt så röstade dom med all sannolikhet vänster som sina tvåbenta diton.

  • I ena änden kommer det ut sk*t till skillnad från andra, där det strömmar ut i båda ändarna.!

 5. Löjligt.
  I de sista fria valen i Tyskland så var socialister, socialdemokrater och liberaler oense och samarbetade inte mot Nsdap, trots att de hävdar att de visste varthän det bar.

  Men ohederligheten hos dagens sossar är så djupt rotad vilket visar sig nu när de är sura igen för att inte väljarna förstår bättre, utan röstar bort dem.
  Om diskussionen hade förts på ett vuxet och demokratiskt plan redan från början så hade det inte behövts bli en polarisering om invandringen.

  Argumenten är få, och det som sägs är känslobaserat. Ett land styrs inte genom att svika sina egna fattiga för att kunna importera kulturkriminella som inte är flyktingar. De ställer grupp mot grupp och det blir välfärden som blir det största offret, vilket mestadels drabbar gamla och fattiga.

  Lindberg kanske skulle kunna tänka som Karl-Bertil ibland.

 6. I går såg jag 2 sossar debattera i Opinion Live. Den ene var Lindberg och den andre var Vidar Andersson. Lindberg var som vanligt helt uppenbart tokig medan Vidar var klok och jordnära. Tänk om Sossarna hade en partiledare som Vidar Andersson. Lindberg hör ju hemma på ett dårhus. Tror att han är helt obotbar stackarn.

  • Men han är ju så snäll…………!!, ungefär samma nivå på kommentar som i Sunes jul och Rudolf tjuvhugger en julgran och Håkan säger till skogvaktaren att pappan minsann betalar skatt och skänker pengar till rädda barn.

  • Sossarna har aldrig tagit av sig stövlarna.
   De är tyvärr fulla av den skit de skapade med kommunister och nazister.

   • Kommunisterna satte sossarna i interneringsläger under andra världskriget men nassarna kröp och hycklande man för, såg till att Hitler fick det han behövde och allt detta med det tyskvänliga svenska kungahusets goda minne där den tyska drottningen Victoria av Baden styrde Gustav V och hovet med järnhand.

Kommentera