Svenskt bistånd i Gaza

MELLANÖSTERN. Joe Truzman som arbetar med säkerhetsfrågor i Gaza och Israel twittrar när salafister i Gaza visar bilder på sin verksamhet och samhällsuppdrag, bland annat när de delar ut matsäckar märkta med UNRWA och täcker raketer med säckar från UNRWA. 

Flaggan är Al-Qaidas men det finns ett dussin islamistgrupper i Gaza. Frän Hamas till Islamiska Jihad. Titta gärna på Joe Truzmans övriga bilder och filmer.

-Pettersson säger att det är ingen nyhet men snart är det bara Sveriges utrikesminister Margot Wallström som påstår att Sveriges bistånd inte går till terrorism. Sverige är en av UNRWA:s största biståndsgivare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “Svenskt bistånd i Gaza

  1. Vänsterpartiet och Socialdemokraterna rör sig i grumliga
    vatten när det gäller antisemitismen.

  2. Haha, bokstäverna i akronymen täcker bara halva namnet. Det lurar säkert rätt många men inte oss.

Kommentera