Informationsfilm om FN:s migrationsavtal

FRÅN TOBBES MEDIEBLOGG. I Sverige var regeringens tanke att det hela skulle passera utan någon uppståndelse, vilket gör det desto trevligare att folk gick ut på gatan för att protestera. De svenska manifestationerna kan ses bland annat här och här, men på denna sida vill jag ge ännu ett europeiskt exempel, om inte annat för att visa att vi sannerligen inte står ensamma. Att Kina, Japan och Sydkorea naturligtvis har vägrat skriva under behöver kanske inte tilläggas.

Flamländska Vlaams Belang har varit mycket aktivt, och varnade i god tid både i parlament och utanför, och även om den liberale premiärministern Charles Michel nu undertecknat, lär kampen fortsätta.

Partiet startade ett upprop för att påverka regeringen, och skapade en liten pedagogisk informationsfilm:

1 thoughts on “Informationsfilm om FN:s migrationsavtal

  1. I Sverige bidde det som brukligt bara en lugn och städad traditionell manifestation mot FN-avtalet precis vad politikerna förväntat sig och hånflinande fullständigt struntar i som alltid !
    Det naiva och konflikträdda svenska folket vågar inte göra något värre än en liten mysig protest, är som musen som röt när svensken blir förbannad.
    Vi har de makthavare och det samhälle vi valt och förtjänar, vi får fortsätta att gnälla hemma vid köksbordet eller här på Pettersson !!!!

Kommentera