Informationsfilm om FN:s migrationsavtal


FRÅN TOBBES MEDIEBLOGG. I Sverige var regeringens tanke att det hela skulle passera utan någon uppståndelse, vilket gör det desto trevligare att folk gick ut på gatan för att protestera. De svenska manifestationerna kan ses bland annat här och här, men på denna sida vill jag ge ännu ett europeiskt exempel, om inte annat för att visa att vi sannerligen inte står ensamma. Att Kina, Japan och Sydkorea naturligtvis har vägrat skriva under behöver kanske inte tilläggas.

Flamländska Vlaams Belang har varit mycket aktivt, och varnade i god tid både i parlament och utanför, och även om den liberale premiärministern Charles Michel nu undertecknat, lär kampen fortsätta.

Partiet startade ett upprop för att påverka regeringen, och skapade en liten pedagogisk informationsfilm:


One response to “Informationsfilm om FN:s migrationsavtal

  • Kenth Andersson

    I Sverige bidde det som brukligt bara en lugn och städad traditionell manifestation mot FN-avtalet precis vad politikerna förväntat sig och hånflinande fullständigt struntar i som alltid !
    Det naiva och konflikträdda svenska folket vågar inte göra något värre än en liten mysig protest, är som musen som röt när svensken blir förbannad.
    Vi har de makthavare och det samhälle vi valt och förtjänar, vi får fortsätta att gnälla hemma vid köksbordet eller här på Pettersson !!!!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: