Dagens4 responses to “Dagens

 • Kenth Andersson

  Tror inte det blir någon Brexit i slutänden, ett odemokratiskt Brittiskt etablissemang tillhörande EU-familjen respekterar inte folkomröstningen !

  Gilla

 • Argus

  Alexandria Ocasio-Cortez är sällsynt efterbliven: “A very, very long time ago, generations and generations ago, my family consisted of Sephardic Jews … During the Spanish Inquisition, so many people were forced to convert on the exterior to Catholicism, but on the interior continued to practice their faith … some of those people landed in Puerto Rico,” she told a left-wing group, Jews For Racial And Economic Justice.

  Av hennes näsa att döma har hon anfäder i en helt annan folkgrupp.

  Uppenbarligen har hon inte fått konstitutionen uppläst för sig då hon ämnar ställa upp i presidentvalet 2020 och hävdar att ålderbegränsningen på 35 år gäller bara män.

  Jag tycker att vi inför en ålderbegränsning i Sverige också så slipper vi de som inte är torra bakom öronen.

  Gilla

 • Gittan

  ”Söndra och härska” heter det ju. Att skrämma upp oss och dessutom ge oss skulden för klimatförändringarna håller oss sysselsatta medan politikerna tar vårt land ifrån oss.

  Gillad av 1 person

 • Valter

  Kommer snön tidigt är det tecken på klimat förändringar, kommer den sent är det också tecken på samma. Är det en kall och regnig sommar tecken,varm och het, tecken, det är enligt SvT och gammal medier klimat förändringar bara solen lyser eller inte. Vädret är tydligen ångest framkallande oavsett vad det är för väder, men det bryr sig vädret inte om, utan det blir vad det blir, och så har det varit i miljoner år. Enda normala är att på vintern brukar det komma snö och på sommaren kan solen titta fram nån dag, hur mycket och hur ofta varierar år för år. Det är för avancerat för dessa indoktrinerade journalisterna, eller är det skrämsel propagandan som styr.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: