Varför behandlar ni inte SD intellektuellt sakligt?


REGERINGSBILDNINGEN. Tänk om man någon gång kunde få konkret information om den stora faran med SD som gör att alla partier tar avstånd. Det verkar så slött att bara peka ut dem som en fara för demokratin, som fascister, som moraliskt undermåliga. De andra partierna borde kunna sätta fingret mera exakt på vad de är emot. Partier förändras trots allt, skriver Helena Rivière, tidigare riksdagsledamot (M) på Expressen Debatt. 

SD sägs göra skillnad på folk och folk. Det är en dräpande anklagelse i ett land med jämlikhet som axiomatisk dogm men något vi förmodligen blir tvungna att överväga för att inte välfärden ska gå överstyr…

SD sägs göra skillnad på vi och dom, påverka samhällsklimatet, öka rädslan för det främmande och bryta ner samvete, medkänsla, moral. Men Sverige styrs av lagar. Varje individ får själv svara för vad deras samvete bjuder…

SD sägs också vilja stoppa all invandring och till och med utvisa dem som är här reglementsenligt, inklusive en del individer med medborgarskap…

Läs vidare på Expressen…

-Pettersson vill bara påpeka att det är inte Sverigedemokraterna som gör skillnad på folk och folk, det är det andra som gör, SD vill inte stoppa all invandring, men läs och tänk själva…

***
Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 


12 responses to “Varför behandlar ni inte SD intellektuellt sakligt?

 • Roland Karlsson

  SD måste skaffa sig kompisar inom politiken. Inte ens M o KD gillar SDs politik idag. Säg JA till EU som folket vill är ETT tips.

  Gilla

 • Nya tankar

  Jo, vi riktiga svenskar behandlas oftast som skit och får leva på fattigdomsgränsen! Medan inkommande omhuldas och får resurser i allt. Såväl admistrativ hjälp, som massor med pengar. Och goda bostäder, och tillgång till allt, mycket mer än vi någonsin har fått! Och vi får dessutom inte ha ett EGET FOLK!

  Så nog gör globalistmakten skillnad på folk och folk! Och det MYCKET MER än vad vi någonsin skulle göra! För skillnaden ligger inte i tyckande, tänkande, ord och åsikter, utan i PRAKTISK HANDLING! Och när är det styrande vänsterpacket inte Hitler långt efter i sitt auswitch-tänk, gällande oss inhemskt ifrånkommande svenskar.

  Gilla

 • age

  I alla kommunistiska länder är ledningen livrädda för ”verkligheten”!

  Detsamma gäller i Sverige!

  SD visar verkligheten och hotar därmed kommunisterna!

  Sanning och verklighet kommer att vinna!

  Håll ut! Det finns ännu hopp för Vårt Fosterland!

  Gilla

 • Grune

  Den regeringskris som Sverige nu genomlider är orsakad av 7-klövern genom att dessa 7 värdelösa så kallade politiska partier vägrar att syssla med politik och ägnar 150% energi på att utestänga det enda politiska partiet i Sverige och Mobba dom så mycket det går Det som 7-klövern säger om SD är till 500% LÖGN OCH FÖRBANNAD DIKT.

  Gilla

 • Nicklas

  Det vettigaste jag läst i expressen sen 80-talet.

  Gilla

 • Fred

  Fem extrema partier i Sveriges riksdag som alla låtsas vara normala och beskyller det normala för att vara extremt.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Förstår inte vad som är och skulle kunna vara farligt med SD, ett parti som idag ligger lågt inte hörs mycket och som politiskt korrekt ständigt rensar ut medlemmar som kan uppfattas negativt av övriga partier !

  Gilla

 • ruben

  Det var en saklig och rättvis debattartikel tycker jag. Varför är inte riksdagen lika saklig i sina uttryck mot SD? En av sakfrågorna om att SD vill gå ur EU. Jag tror att Brexit svårigheterna blev ett sätt att läxa upp och skrämma den som kan vilja lämna. Bara den svårigheten kan vara skäl att gå ur. Varför verkar det inte vara praktiskt och naturligt? Egentligen borde EU-samarbetet och villkoren vara så positivt och lockande, så att ingen vill önska en exit, men om EU strävar efter att bli en överstatlig institution typ Europas förenade nationer och möjligen orättvisa medlemsvillkor, så förstår jag SD:s hållning.

  Gilla

 • Johan

  I västvärlden ökar motsättningarna mellan globalisteliten och de som kämpar för nationalstaternas suveränitet och bevarande.
  7-klövern står på globalistelitens sida och SD ser till Sveriges intressen i första hand.

  Gilla

 • Kent

  Det är naturligtvis en del vänsterblivna folihattar som ser nazister i varje person som inte tycker som dom.
  Men framför allt handlar det om platserna vid den stora köttgrytan. Platserna är statiska och ökar inte bara för att ett parti tillkommer och växer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: