S var beredda att införa friår och köttskatt…

REGERINGSBILDNINGEN. Som ni vet sade Centerpartiet nej till Stefan Löfven (S) som statsminister, trots att Löfven gått med på en rad av Annie Lööfs krav, som återinförd familjeåterförening och fri hyressättning i nyproduktion.

Samtidigt uppger en källa i Centerpartiet för Expressen att Socialdemokraterna också gick med på att införa ett friår och en köttskatt – krav från Miljöpartiet och Vänsterpartiet.

-Pettersson ser att det enligt Expressen är som vanligt, betalt för att inte arbeta och högre skatter…

Onda krafter vill straffbeskatta livets nödtorft som biff Rydberg…

 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “S var beredda att införa friår och köttskatt…

 1. Två så kallade arbetarepartier som skall införa köttskatt.

  Finns det överhuvudtaget några arbetare som har det minsta
  att säga till om i socialdemokraterna och vänsterpartiet numera
  eller har de blivit totalt elistiskt drivna partier?

 2. Den där stendumme svetsar faan. Böja sig för dessa MP stollar och kommunisterna. Betala folk för att vara lediga. Räcker med alla blattar som vi betalar bidrag och som kan sitta och fika och titta på när svenne banan jobbar. Sen nya skatter och pålagor för att finansiera eländet.

 3. Köttskatt? Avveckla mer av det svenska jordbrukets marknadsandelar.

  Mat ska väl inte beskattas ännu mer? Ska inte människor med låga inkomster, kunna få äta kött i Sverige?

  Ska man punkbeskatta saker så är det väl i första hand onyttiga sockerprodukter och palmoljeprodukter, inom livsmedelsindustrin, som man ska titta på. Om man nu ska lägga sådana förslag.

 4. Annie Lööf blir statsminister allt enligt globalisternas planer. Nästa steg i regeringsbildningen är att Centern vill få stöd av MP i alliansen. MP:s krav är att de inte vill ha en Moderat statsminister och då kommer Annie den falske in i bilden som statsminister kandidat.
  Sveriges undergång är nära.

 5. Då blir svartslakt en ny näring för bönderna. Förekom inte detta under kriget då det var ransonering?

 6. Mp, gröna utanpå och röda inuti.Mps partiprogram är identiskt med agenda 2030, finns att läsa om på Peter Krabbes blogg,mycket läsvärdt.
  Mp är det lilla extremist partiet som driver Sverige hårdast mot ett U land senast 2030,allt enligt Fn s Hdi ,human development index, Mp har haft en ledande roll i varenda socialistjunta sedan 2010 då landssvikaren Ruinfeldt ingick en pakt med dem och sedan dess har hela 7klöverligan varit väldigt intresserade och högst villiga att ha Mp i regeringen och riksdag trots att de är ett litet skitextremistparti med ett enda mål att fullborda globalisternas agenda 2030,folkutbyte,ökad kriminalitet,total kaos,fördumning av folket, härska genom att söndra,krossa nationalstaten Sverige.
  M lovade sina väljare före valet i Stockholm minskad invandring från tredje världen, vad gjorde de dagen efter valet,jo de deklarerade att de absolut ville samarbeta med Mp av alla partier,precis som M har gjort sedan 2010, M väljare borde ta och fundera och syna M ordentligt för de är grundlurade, alltid detta lilla extremistparti Mp ,folket måste ta reda på fakta så kommere sanningen i dagen och upp på bordet.

  • Från 7-klövern sida har det ofta talats om SD som ett enfrågeparti.
   Det är ju så att 7-klövern är ett enda stort enfrågeparti. Dom har bara en fråga på sin agenda nämligen MOBBA SD och håll dom långt borta från sandlådan. Dom är ju livsfarliga för dom sysslar ju med något som heter politik.

Kommentera