Polisen varnar för terrorattacker men säger att vi inte ska vara oroliga…

TERRORISM. Inför julen sätts så kallade terrorhinder upp på flera platser i Sverige och runt om i Västeuropa. Det märkligaste är att hindren är vanligast i de länder som tagit emot flest muslimska asylinvandrare. Nu uppmanar polisen allmänheten om att vara extra vaksam på om det sker några avvikelser på platser där många människor samlas. 

Drottninggatan i Stockholm. Bild från Wikipedia

– Julhandeln är en typisk sådan helg där det blir stora koncentrationer av allmänhet. Det handlar inte om julen, utan om att det är möjligt att förutse att många personer kommer att vistas på samma ställe, säger Magnus Sjöberg, chef vid polisens nationella taktiska råd, till SVT Nyheter.

Samtidigt betonar Sjöberg att man inte behöver vara rädd och orolig – ”men var medveten”.

Han rekommenderar även människor att vara alerta i områden som gågator, kollektivtrafiken och olika typer av evenemang och inte gå omkring med hörlurar i öronen samt notera var nödutgångarna finns.

-Pettersson som uppnått mogen ålder kan inte minnas att det var så här tidigare, något har hänt i och med vårt land…Läs gärna hur Stockholm var i Petterssons barndom.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 thoughts on “Polisen varnar för terrorattacker men säger att vi inte ska vara oroliga…

 1. Polisen har ju en otacksam uppgift. Här bestämmer politikerna att landet ska ta emot kreti och pleti utan att polisen har något att säga till om.
  Sen när dessa kreti och pleti begår en massa brott är det polisens uppgift att förhindra detta. Fast man egentligen inte har de resurser man borde ha.

  Om man har en vattenläcka i sitt hem, som beror på att någon glömt att stänga av kranen, då blir väl första åtgärden att stänga just den kranen. Man börjar väl ändå inte att torka upp medan vattnet fortfarande forsar ur kranen.

  I Sverige öppnar vi kranarna och sen ska polisen börja torka upp utan att först få stänga av kranarna.

  Och det är klart att polisen inte får gå ut och säga att vi nu ska vara oroliga.
  Det vore ju politiskt inkorrekt från deras sida.

 2. Nu erkänner polisen att mångkulturen börjar inskränka på rörelsefrihet och våra privatliv.
  Nu kan prästjäveln i almedal ringa i klockan, det är fara å färde.

 3. Måste vara attacker från högerpopulistiska extremister som avses, den helt ofarliga extremvänstern och Islam Julhandlar och är storhelgslediga !

  • Sällan man ser nån muslim som jobbar….. ända jobbet är att avla nya lika dana parasiter.

 4. 1) Generaldirektör Dan Eliasson (S), har skickat ut MSB:s varningsbroschyr med titeln …

  ”OM KRISEN ELLER KRIGET KOMMER”

  2) I samråd med SÄPO menar han konkret det här som något av det farligaste det svenska folket kan frukta …

  https://petterssonorg.files.wordpress.com/2018/06/om-lc3b6fven-och-fridolin-kommer.jpg

  3) Från obekräftade källor talas det om utgivning av ytterligare en varningsbroschyr från MSB med titeln …

  ”OM ÖZZ NUJEN , HANS SYSTER OCH SVÅGER KOMMER”

  För alternativ 2) och 3) ovan betonar polisen att man skall vara synnerligen rädd och orolig.

 5. EU ville ha just detta i Europa. Inte sent att agera, ta Frankrikes exempel. Gå ut i hundratusentals, tala ut era krav tydligt, var inte rädda för terrorister inifrån eller utifrån. YOU LIVE ONLY ONCE, let your children live with dignity ! Enkelt men från hjärtat !

  • Gå ut i hundratusentals ?
   Nej, så gör inte svenskar, vi har ju viktigare saker att tänka på i dessa tider nämligen att slå ytterligare ett köprekord i Julhandeln !

Kommentera