Fake news

De två från Iran flyende afghanerna, Fatemeh Khavari och Amir Nabizadeh, tillhör de främsta aktivisterna när det gäller deras landsmän och landsmaninnors rätt att komma till och få stanna i Sverige.

Deras aktivism verkar ha nått en ny fas i den är lögnen ett viktigt verktyg.

Gudrun Schyman som verkar ha ett inneboende förakt för män och etniska svenskar i allmänhet, har twittrat en händelse som de två från Iran flyende afghanerna spridit i sociala medier.

Det ska handla om en av de ensamkommande som ska utvisas ur Sverige, men som valde att ta sitt liv på en av de förvaringsplatser som finns i landet.

Det är bara det att det inte är sant.

Vi vet alla att hade det skett, hade detta varit på löpsedlarna i varje svensk tidning och huvudrubrik i varje nyhetssändning. Varför de från Iran flyende afghanerna ljuger om detta, vet givetvis bara de själva. Hade vi en media värd namnet skulle denna istället rikta fokus på Khavari och Nabizadeh och denna lögn. Fast varför skulle svensk media det? Det fanns ingenting på löpsedlarna när Amir Nabizadeh reste på en flera veckor lång semester till området han alldeles nyss flytt från, eller hur Fatemeh Khavari har råd att köpa lyxbilar och bo flott i centrala Stockholm.

12 thoughts on “Fake news

 1. Våra egna små barn blir gruppvåldtagna och får AIDS och alla världens sjukdomar….och orkar inte leva mer efter detta, som de blivit utsatta för….och tar sina liv 😪

  Det är så, så hemskt…men våra ansvariga politiker och media väljer att tysta ner detta.
  FY FAN !!! 😡😡😡

  NÄR SKA DE ANSVARIGA STRAFFAS, FÖR VAD DE UTSÄTTER SITT EGET FOLK ?!!!

  💛 till de utsatta !

  ☠️ till dessa sjuka skräp som gör dessa sjuka brott, och för media och politiker som blundar och spottar brottsoffren i ansiktet.

 2. Tant AvSchyman har passerar 70 år och blir bara och mer senil för varje dag.
  Har hon inte fått ihop tillräckligt med riksdagspension för att lämna svenska folket ifred nu när förstörelsen är närmast total

 3. Finns snart bara en lösning: ”Grannsamverkan mot brott”!
  – landsomfattande och i små grupper !

  • Grannar samverkar aldrig med varandra. Svenskarna är individualister, inte tappra som andra europeer som älskar faderlandet och vill vara en nation.

   • När vikingen i oss vaknar blir vi värre än fransmännen och kurderna tillsammans. Dock är vi väldigt förtryckta av media och regeringen.

 4. Detta är exempel på äkta Fake News d.v.s. sådant media och vänstern säger sig vilja bekämpa men nu tiger de och visar inget intresse.
  Rikspajasen David Baas på Expressen (ni vet mannen som lider av en närmast sjuklig mani när det gäller SD-hat) kunde ju ägna lite tid åt detta istället för att komma dragande med gammal dynga om just SD.

 5. Kommer någon annan än jag ihåg, när Löfven stod och ljög på bästa sänningstid före valet?

  Lögnerna bara sprutade ur den svavelosande munnen, allt åt alla, mera allt på ingens bekostnad.

  Vilket parti blev störst?

  Så lögnen belönas och värdesätts mycket högt av Svenska folket.

 6. Som min handledare från Iran sa när jag jobbade med flyktingar,
  – Människor från Mellanöstern ljuger hela tiden för att få fördelar i Sverige. Det är på det sättet de gör i sina hemländer för att få tillvaron att fungera.

Kommentera